• buna para vermeye değmez diyecek adam defolsun gitsin. herifler valve'in 10 senedir üşenip yapmadığı şeyi sıfır kar amacıyla 3 sene önce sürmüşlerdi mod olarak piyasaya, şimdi de steam'e sürmüşler. oyuna multiplayer eklenmiş ayrıca single player senaryoda sesler, grafikler, silah modellemeleri ve diyaloglarda iyileştirme yapılmış.

    benim vereceğim 30 tl bana koymaz ama bu adamlara yardımcı olur da eksik xen bölümlerini de tamamlarlarsa para yerine ulaşmış demektir. cebinizdeki akrebe sokayım.
  • source motoruyla çıkan ilk oyunda bir takım problemler yaşadığım şimdikinde de yaşar mıyım diye korktuğumdan al(a)madığım oyun. eski verisiyonunda bir anda ses hariç her şeyin donması ve bilgisayarı yeniden başlatmak haricinde hiçbir şekilde çözüm üretemediğim bir hata alıyordum.

    bu arada enpara'nın %50 iade kampanyasıyla 15.5 tl'ye geliyor insafsızlar. bu oyunu korsan oynamak kadar büyük bir ipnelik olamaz. adamlar valve'ın yoğun talebe rağmen yenisini (half-life 3) çıkarmaktan imtina ettiği bir seriyi günümüze taşıyorlar ve hala buna para vermeye değmez ama oynamaya değer diyebiliyorsun. pes!
  • 'e ama biz bunu bedava oynayıp bitirmiştik!' dememe neden olan müthiş mod. steam'de neden satıldığına açıkçası anlam veremedim. oturup aylardır xen bölümlerini beklerken maddi olarak desteğe ihtiyaç duymuş olmalılar. çıktığında elbette satın alacağım. bu saatten sonra (aslında daha öncesinden) her türlü desteği hak ediyorlar.
  • geçen sene bu aylarda hazırlandığını duyduğum oyun. en az 2 ay takip ettim ne zaman piyasaya çıkacak ne zaman ne zaman... sonra fos çıktı diye vazgeçtim. iki hafta önce hl1 i yeniden kurayım dedim hikayenin başını öğrenmek için (hl2, ep1 ve ep2 yi geçen sene bitirmiştim) ardından nasip işte bir sene sonra öğrendim ağustos da çıktığını black mesa nın. şu an "forget about freeman" bölümündeyim ve komple hl2 serisine bedel bi oyun yada mod yada revizyon hede hödö olduğunu düşünüyorum.
  • steam kış indirimlerinin başlayacağı bugün efsane multiplayer haritası crossfire gelmiş. silah modellerinde de yenilikler var. geriye kaldı xen bölümleri.
  • $ahsim adina bekleneni fazlasiyla vermi$ oyun, %52 indirimdeyken du$unmeden alinabilir. ayrica (bkz: #57216785)
  • abi bayılıyorum şu oyuna bayılıyorum! resmen her oynadığımda ilaç gibi geliyor, half-life açlığımı gideriyor oyun. mükemmel be!
  • surface tension bölümüne hasta eden mod. içerdiği müzikler, aksiyon derken 98 yılına döndüm bir an. ne günlerdi be, işte bu cümleyi dedirten moddur black mesa.

    fark ettiğim şey ise, ücretsiz iken oynadığım haliyle şimdiki steam sürümü arasında göze çarpan farkların olmasıydı. bölümleri elden geçirmeleri, ses ve grafik takviyesi yapılması iyi olmuş.

    multisi ise yağ gibi akmakta fakat sunucular genelde sessiz durumda. alın, aldırın. hep beraber kapışalım.*
  • lambda logosu basılı kupalarından istediğim oyun. *

    http://i.imgur.com/wccm5zl.jpg
  • an itibariyle steam'de summer sale kapsamında %60 indirimde olan oyun.

    half-life'ı henüz oynama fırsatı bulamamış veya çağın grafikleriyle tekrar oynamak isteyenler kaçırmasın.
hesabın var mı? giriş yap