• avrupa'nın çoğunluğu hala türkiye'de fes takıp çölde develere binen insanlar yaşıyor zannediyor.
  • benim gözümdeki istanbul'dan çok daha iyiymiş. hatta olabildiğince yerden yukarıyı çekmeye çalışmışlar. sultanahmet'in orada kamera aşağı inecek diye gerildim. neyse ki hafif atlatmışız.

    debedit: aynı gün, yeni yazdığım kitabın (psikolojik-öykü) basıldığı haberini aldım yayınevinden. buradan sizlerle de paylaşmak isterim dostlar. 20 yıllık bir sözlükçü olarak sözlüğün ücretli reklam fasilitesine saygısızlık olmaması için link vermiyorum, fakat öykümün ismi: "bir ağustos tereddüdü". 2 hafta içinde bildiğiniz tüm online kitapçlarda olacak. hevesimi paylaşan tüm dostlara ve birlikte büyüyüp neredeyse yaşlandığım ekşi sözlük'e teşekkürler. son olarak; suç dortmund'da değil, başka ülke olmanın doğası bu. suçun kimde olduğunu herkes biliyor ve onların yok etmek istedikleri ne varsa yaşatmak için ömrüm boyunca aklımla, sanatımla, varlığımla çalışacağım, çalışacağız.
  • beni hasta eden videolardan sadece bir tanesi. avrupa'da türkiye ile ilgili bir belgesel, bir film, bir sahne, bir şey olduğunda istisnasız hepsinde fonda viiiiuuu diye bi neyli ya da kemanlı oriental bir müzik var ve görüntü olarak illa bir çay, lokum bilmem ne gösteriyorlar. ulan stereotipin amına koydunuz. orijinal olun biraz.
  • bu sikko kapalı çarşıdan başka bir yer yok herhalde istanbul'da. 1500 yıllık kız kulesini yok sayıp direkt sultan ahmete atlıyor adamlar.
    işlerine geldiği zaman londra'nın zenci ve asyalı kaynayan sokaklarını görmezden gelip en güzel yerlerini gösterir bu iki yüzlüler.
  • bir zamanlar dünyanın en güzel şehri diye övünülen şehrin , son 10 senede geldiği noktaya bak.
    dortmund'a değil buna sebep olanlara kızın.

    koskoca istanbul'u sadece cami ve arap kılıklı insanlar ile anlatmışlar.
  • gerçek istanbul'u yansıtmış, tebrik ederim.
    herkes de onlar türk değil arap yazmış twitterda.
    araplar gelmeden önce de hiç bağcılara, esenyurta, sultangaziye filan gitmediniz sanırım.
    sadece beşiktaş, kadıköy gören türk milleti gelmiş burada biz böyle değiliz diyor.
    gidin kardeşim şöyle iç anadoluyu filan bir gezin.
  • "arka planda neden arap müziği çalıyor?" dedirten paylaşımdır.
  • video da turk goremeyen tek ben miyim
  • imaj yaratmak çok zor yıkmak ise bu kadar kolay
  • istanbul’u olduğu gibi yansıtan videodur. istanbul bu, adamlar da gayet objektif yansıtmışlar. bakanlığın fantastik tanıtımlarından daha gerçekçi olmuş.
hesabın var mı? giriş yap