• 2019 yapımı mel gibson filmi. konusu:

    "boss level", öldüğü günü hiç bitmeyen bir zaman döngüsünde tekrar tekrar yaşamaya başlayan emekli özel kuvvetler subayı roy pulver'ı temel alıyor. roy ölümünden kimin sorumlu olduğunu anlayabilmek ve döngüye bir son verebilmek için aynı günü defalarca tekrar yaşarken, diş hijyenisti alice de sıklıkla yinelenen günün bir parçası oluyor.

    ben bu senaryoyu daha önce izledim gibime geliyor ama hayırlısı. mel gibson varsa izlenir.
  • joe carnahan'ın yöneteceği, mel gibson, annabelle wallis, naomi watts, ken jeong gibi isimlerin yer alacağı aksiyon projesi.
  • son yıllarda izlediğim en iyi aksiyon bilim kurgu filmi. salakça bir film beklerken bu kadar güldürecek bir aksiyon filmi beklemiyordum, klişe sayılacak bir konuyu klişelikten çıkartıp özgün denilebilecek senaryo ile çok güzel kapamışlar. arada mel gibson reis'in yahudiler ile olan problemini de çözmeye çalışmışlar gibi.

    --- spoiler ---

    şiddetle tavsiye ediyorum ama sonu çok açık kaldı nedeni ise bir devam filmi çekmek istemelerinden dolayı. bu bile adamların filmin beğenileceğine olan güvenini gösteriyor..
    --- spoiler ---
  • groundhog day, source code, happy death day, edge of tomorrow, lola rennt, naked gibi sonsuz zaman döngüsünü merkeze alan film. aksiyon yapımı olmasıyla birlikte, dozunda komedi ögeleri de barındırmakta. gayet beğenerek izledim, herkeslere tavsiye ederim.
  • artık klişe olmuş bir konu olan aynı günün tekrarı temalı film. filmde ana karakter o kadar çok ölüyor ki artık filmin heyecanı kalmıyor ve filmden kopuyorsunuz. devamı gelecek şekilde bitirilmiş ama lütfen gelmesin. 5/10
  • başrollerinde frank grillo, mel gibson, naomi watts ve kanzuk'un oynadığı 2020 yılı edge of tomorrow benzeri aksiyon filmi. konunun günümüzde geçmesi, bilgisayar oyunlarından esinlenmiş olması ve oyunlara göndermeler içerdiği için, hayatının bir döneminden sıkı fıkı bilgisayar oyunu oynamış herkes sıkılmadan izleyecekdir...
  • biraz önce izleyip beğendiğim film.

    --- spoiler ---

    ancak filmin sonu çok açık kalmış. herkesi öldürdüğünden neden bu kadar emin? ya çocuğun peşinde biri daha varsa ve döngü sona erdiğinde çocuk ölürse? sanırım devam filmş için açık bırakmış olabilirler.

    bir de filmdeki yan karakterlerin tıpkı bilgisayar oyunlarındaki gibi yerleştirilmesi ve bölüm geçmek için kullanmaları çok güzel olmuş. (barmen ve şu atari salonunu işleten herif hariç)
    mesela sabahın köründe koca helikopter adamın evini taramaya geliyor. ancak filmin sonunda döngüyü bitirmek için bi kısayol için orda olduğunu anlıyoruz.
    ya da bardaki çok konuşan adamın takip cihazının nereye yerleştireleceğini bilmesi, kılıçlı hatunu yenmek için bardaki eskirimci ablanın orda olması vs.

    yazarken fark ettim. barmen eskirimci ablaya aşık. ablanın eskirimci olduğunu barmen söylüyor bizim elemana. barmen de bi işe yarıyomuş*

    --- spoiler ---
  • eğlendirici bir bilim kurgu. sonsuz döngü temalı filmleri seviyorum, mel gibson da iyidir, arada gülüp az biraz da heyecan olsun diyorsanız yumulun.
    belli ki devamı gelecek, ki zaten gelmeli.
  • seyir zevki veren eğlenceli bir film.
  • gayet eğlenceli ve tatlı bir filmdi.

    edge of tomorrow, happy death day veya groundhog day'i sevdiyseniz bunu da seversiniz.

    7/10
hesabın var mı? giriş yap