• yiyorsa rte ile kafa bulsun ama yemez işte.

    edit: başlık başa kalmış.
  • yerinde bir hareket yapmış medya insanı. kk kim ki karşısında ciddi duracaksın, adam arkasına aldığını iddia ettiği seçmeni adam akıllı temsil edebiliyor mu? geçtiğimiz yıllarda saygı duyulacak ve saygıyı hakedecek bir icraatta bulundu mu. kk bana gelip aynı şeyleri dese ben de kahkayı patlatırdım, zira kk ilk geldiği zamanın bir parodisi olmuş, bu nedenle yaptığı, söylediği her şey komik geliyor.

    diyorsunuz ki rte nin karşısında böyle gülebilirmiydi, tabii ki gülemezdi. neden? rte çok saygıdeğer bir figür olduğundan mı? yoksa rte nin karşısında korkudan titreyeceği için mi?

    sonuç olarak memleket ne ki insanı ne olsun. insan kendine saygı duyuyor mu ki başkasına saygı duysun.
  • oyunun büyük çoğunluğunu chp'ye ve adaylarına vermiş birisi olarak ne yalan söylüyüm ben de güldüm.
  • efendi adamı sevmeyen türk milletinin vücut bulmuş halini gösteren hareketttir. orada coşup buket aydın'ı yerin dibine sokacak biri olsa yapamaz. korkar yemez. burada bildiğin kafa buluyor, aklınca dalga geçiyor. "sen ne demek istiyorsun sunucu hanım", diye girişse şöyle sert tonundan, öylece kala kalır. ama efendi adam yapmaz işte. kendimden biliyorum.
  • açıkcası ben izledim o bölümü sorunun başında seçimlerde beklenilenin gerçekleşmemesi durumunda ne olacağını sormaya çalıştı buket aydın. ama kılıçtaroğlu istanbul’u alacağız orayı burayı alacağız diye coştu. kadın sakince bi daha aksi olduğunda olağanüstü kurultay olur mu chp’nin gündeminde dedi. tekrar alacağız da alacağız. ya kardeşim siyasetçi gibi cevap vereceksin işte anketlerde öndeyiz ama aksi bi durum olursa partinin yetkili kurullarında değerlendirilir olağanüstü kurultay isteniyorsa gidilir diyip kapatacaksın konuyu. alacağız da alacağız diye kesinlik koymanın alemi yok her seçim alacağız dedin de kaç seçim oldu nereyi alabildin.
  • gecesinde birliktelerdi galiba, formunda olduğunu bildiğine göre.
  • üzülerek söylüyorum ki kılıçdaroğlu ve onun chp'si bu muameleyi hak ediyor. bu muameleyi hak edecek bir yapıda olduğu için asla kitleleri örgütleyemiyor. hak arayamıyor. hesap soramıyor. ikna edemiyor. gündem algı oluşturamıyor.
  • herkesin karşısında ki ile konuşma şekli başkadır, bir çocukla ayrı konuşursun, güçlü karakteri olan biriyle ayrı, güçsüz ile ayrı. örneğin bu hanımefendi muharrem ince’nin karşısında böyle lakayıt olamaz. genel başkan olmadığı halde. ama kılıçdaroğlu eziği karşısında her hal ve tavır takkınılabilir. sonuçta o bir ezik.

    tanım: kendini bir halt sanan ezik biri ile dalga geçilmesi durumudur.
  • hala "son gülen iyi gülermiş diyenler" var.bakın beyler,bayanlar,kardeşler,romalılar bu parti kk sayesinde bitmiş bir partidir.bu saaten sonra hiç bir halt olmaz bırak muhalefet olmayı daha parti içerisinde ortak hareket edebilmiş değiller.ayrıca tam seçim zamanı mallık üzerine mallık yaparak var olan seçmen kitlesinide kaybetmektedir.
hesabın var mı? giriş yap