burhan altıntop
-
gördüğüm yerde izdivacına talip olacağım beyefendidir. evlenme aşkını bana getirmiş, makbuleye kin duymamı sağlamış, pratik olsun diye avrupa yakasını yerde izlememe sebep olmuş, nişantaşına gidip de saçını çekmek istediğim datlular datlusu playboydur.
-
en bi süper tv karakteri. recep ivedik'i bile 4-5 milyon kişi izlediyse, bir burhan altıntop filmi türk sineması'nda tavan yapar. filmin adınıda koydum "bir burhan altıntop". böyle bir kıyağıda herkese yapmam gülse birsel ve sinan çetin kıymetimi bilsin telif falan istemiyorum.*
(bkz: bir burhan altıntop kolay yetişmiyi) -
türkçeme bebişim ve okeyto laflarını katmış, gerçek olmasını dilediğim, hiç bitmesin dediğim kraker.
burhan: şu anda bütün kozlar bende sa-cıt, adeta kozyatağındayım. -
"pandora'nın kutusu açıldı haaaanııım. açtırma kutuyu söyletme kötüyü..." gibi yaran bir lafı söyleyen karakter.
-
-
her eve lazım bir karakter. hayat sıkıcıysa anlamsızsa al sana bi renk. şiddetle tavsiye olunur. seviyorum ulennn
-
canı sıkıldığı zaman kafasını sağa sola sallayarak "afffaaa taffraa" , "off pufff" diye söylenmesi ile karın kası yapmama yardım ettiği için buradan kendisine yıldızlı 5 veriyorum.
-
office boy tanrıverdi'nin dizideki zenginlerle*** futbol muhabbetine gittiğini öğrendiğinde, "hiç sorma azizim, bugünlerde ayaklar da iyiden iyiye baş oldu." sözleriyle tepki verecek kadar da iyi bir takipçidir*
-
sokakta her önüne gelenin onun gibi konuşma çabasına girmesi nedeniyle artık konuşmasına kıl olmaya başladığım karakter
-
geçen sezon final bölümünde karşı komşuyla geçen muhabbetlerini ve komşunun onu bulamamasını koparak izlediğim insan.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap