• ülkedeki insana karşı umutları yeşerten kısa bir röportaj olmuş.

    tiktok link

    hala bu zor zamanlarda inandığı değerleri korumaya çalışan, yaşayan ve pozitif bir insan görmek cidden bana moral verdi.

    normalde ekşi'de kolay kolay başlık açmam ama böyle güzel insanlar, konuşulmayı hak ediyor ki, o kadar cani hakkında başlık açtık ve sinirlerimiz alt üst oldu.

    teşekkürler kendisine, seviliyorsun..

    edit : imlâ

    edit 2 : youtube'da 2.ekşi sözlük yazarların kendisi hakkında yazdığı entrylere de cevap vermiştir. kaliteli bir insan olduğunu bir kez daha kanıtlıyor görüşleri ile..
  • harika bir kadin.

    sabah sabah enerji yukledi resmen. roportaji yapan adamin mal mal sorularina o kadar sempatik ve bilgi yuklu cevaplar verdi ki. cok takdir ettim.

    her firsatta turk kadinlarina cemkirenlerin osmangazi'deki sarisin hippi haric dememeleri halinde yurekleri kurusun.
  • çok tatlı, minnoş bir kız içeren video.

    edit: konya’ da pagan olmayacak da nerde olacak sayın yazar, var 3-5 tane saklanıyorlar. bir sürü yörük köyü var sadece pagan olduklarını bilmiyorlar.

    edit: imla
  • ciddi söylüyorum etkilendim, zaten tarz olarak ta kendilerini severim rahat insanlardır fakat bu kız da kendisine çeken bir şeyler var.
  • seyretmeye durumu olmayanlar için röportajın özeti

    (bkz: ortadoğu'da başarılar)
  • deli ayten'ler ölmez, şekil değiştirir.

    t: bursa'da bir röportaj.

    edit: ayrıca mikrofon tutana ayrıca uyuz oldum, yok ortadoğu'da başarılarmış falan filan. ulan bursa her ne kadar yüzde 50 akp'li olsa da kimsenin giyim kuşamına karışılmadığı ender şehirlerden birisidir. istanbul'da bile bazı semtlerde yobazlığa maruz kalınabilir ama bursa'da böyle bir şey kesinlikle yaşanmaz. nasıl bir eziklik psikolojisidir anlamadım.

    edit2: ahanda heykeli bile dikilen ayten abla görsel
  • kız kadıköy'e benziyor.

    ayrıca gayet aklıbaşında konuşuyor. lakin bu tarz yaşam bir kaç büyük şehirde yaşayanların haricinde eğreti durur, düşünsene konya'da ya da kayseri'de şu şekil giyinip ben paganım dediğini. kahvaltıda keteyle pişi yiyen pagan mı olur mk?
  • paganim ben cumlesinden dolayi lince ugramasi muhtemel kizcagiz. umarim gelecekte psikolojisi bozulmaz.
  • çok tatlı cevaplar veren pagan bir kızdır.

    bu kızdan kimseye bir zarar gelmeyeceğinin izlenimini aldım ve bu konuda hislerim beni pek yanıltmaz. bunun yanında röportajı yapan davarın saçma sapan sorularına bile düzgünce cevaplar vermeye çalışması sevimli olmuş.

    umarım hayatını özgür düşünceleriyle rahat rahat geçirir ve hayatında hep kendi gibi güzel insanlar olur.
  • tam bir minnoş.
hesabın var mı? giriş yap