• üst edit: başlığa olan ilgiden anlaşılabileceği üzere muhalifler kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemiyor. gençlerin, halkın, vatandaşların sesini duyun artık! bu halk kılıçdaroğlu'nun her twitter açıklaması yapacağı zaman "acaba adaylığını ilan edecek mi?" gerginliğini yaşamak istemiyor. anketlere göre en çok oyu alan kişiyi aday yapın ve hemen çalışmalara başlayın. koltuk sevdanızdan, kişisel hırslarınızdan bıktık.

    ayrıca kılıçdaroğlu'nun aday olmaya çalışmasından rahatsız olan twitter'da çok takipçili hesap sahiplerine sesleniyorum; başlığı paylaşmak için neyi bekliyorsunuz? hadi siz de el atın, protestomuz twitter'a da sıçrasın. kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemiyoruz! protestomuzu #kılıçdaroğluadayolma hashtag'iyle twit atarak büyütüyoruz dostlar.
    #kılıçdaroğluadayolma #kılıçdaroğluadayolma #kılıçdaroğluadayolma #kılıçdaroğluadayolma
    ******************************
    an itibarıyla ekşi sözlük'te başlattığım protestodur.

    kılıçdaroğlu'nun her adaylık açıklamasında "imamoğlu ve yavaş üstündeki baskıyı kendine çekmek için böyle davranıyor" diyen embesillerin sayısı malumunuz son kılıçdaroğlu açıklamalarından sonra tükendi.

    son dönemlerde kılıçdaroğlu logolu mitingler ve bu mitinlerde "bu sorunu ben çözeceğim" şeklinde söylemler ve bununda ötesinde chp kurmaylarının ardı ardına gelen "adayımız kılıçdaroğlu" ifadelerinden de anlaşılabileceği üzere chp'nin adayı kılıçdaroğlu.

    bu dayatma 6'lı masa tarafından kabul görse bile milyonlarca muhalif kılıçdaroğlu'nun kaybedeceği bir seçimde aday olmasını istemiyor. seçime 1 yıldan az bir süre kalmışken ne resmi aday belli ne de çalışmalara başlandı. bilakis kılıçdaroğlu gibi anadolu'da karşılığı olmayan bir ismin sürekli önümüze getirilmesi muhaliflerde bir tür histeriye yol açıyor. dün bunun yansımasını internet aleminde tanınmış birisi olan bir felsefecinin yaşadığı krizde gördük. kimsenin bize bunu yaşatmaya hakkı yok!

    artık bu seçimi kazanmak istiyoruz! seçimi kaybedeceği ayan beyan ortada olan kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşıyız!

    umulur ki; bu başlık destek görsün ve her gün gündemde kalarak bir işe yarasın.
    ******************************

    edit: hala kafası 40 sene geriden gelen, siyaseti sağ sol olarak okuyan muhalifleri görmek çok üzücü. bunlara laf anlatmaya çalışıyoruz işte. arkadaşlar artık sağ sol siyasetini bir kenara bırakıp kafanızı kullanın. seçimi rahat bir şekilde ilk turda kazanabilecek adaylar varken 10 senedir iktidar medyasi tarafından aleyhinde propaganda yapılan ve bu sayede nefret ettirilen birinin aday olmamasını istemiyor olmamız çok doğal. chp'li yetkililere sesleniyorum; bu başlığa ve başlıktaki yorumlara iyi bakın! burası internet ortamındaki muhaliflerin kalesi ekşisözlük. burada bile kılıçdaroğlu'nun adaylığı çoğunluk tarafından istenmiyor! biriniz de cesaret edip şunları kılıçdaroğlu karşısında dile getirin artık. halkın, gençliğin, yurttaşların sesini duyun!

    sayın suserler, sesimizi duyurabilmek için başlığa destek vermeye devam edelim. tepkimizi görmezden gelenlerin gözüne sokalım.
  • sağcı yakarış.

    etrafımda da var bu koyu sağcı tiplerden.

    adam daha önce saadete falan oy vermiş. kalkmış protesto falan diyor.

    yahu siz protesto kelimesini daha önce kaç kez kullandınız? ahafs.

    samimi olun biraz ya. sizi gidi takiyeciler!
  • lan bırak, yemeyin bizi. argümana bak, "kazanamazmış"... senin ben argümanını seveyim.. aklı sıra algı yapacak.. var mı elinde kazanamayacagina dair veri? kendi çevrene bakarak konuşuyorsun.

    2022 yılında yapılan tüm anketlerde kılıçdaroğlu, erdoğan karşısında kazanıyor. yani kazanamaz diye değil, sağ iktidardan sonra solcu biri cumhurbaşkanı olmasın diyenlerin isteğidir.

    buyrun anketler burada. al bak bakalım son 3 ayda 1 tane ankette bile erdoğan karşısında kaybediyor mu? bana verilerle gelin kardeşim. bos laflarla değil.
    (bkz: anketlerde kılıçdaroğlu'nun önde olduğu gerçeği)

    edit: sosyal medyadaki "x kişi aday olursa oy vermem" kampanyalarını çok yanlış buluyorum.

    bu tür bir kampanya sayesinde trump seçim kazandı.. çünkü hilary destekçilerinden bir kısmı bu kampanyaların etkisinde kalıp sandığa gitmedi.
  • normalde imamoğlu veya yavaş varken aday olmasına karşıydım ama aday olmamasını isteyen tipleri gördükçe fikir değiştirdim. umarım kılıçdaroğlu aday olur.
  • dedem son ateş bükücü sizi gidi sizi
  • yetmez, istersen çıkar şeyini salla gerizekalı.

    tanım: mal beyanı.
  • ne tatava yapıyorsunuz? tuvalet terliğine oy atan adamlarsınız.. şimdi dizilin koyun gibi..dirsek temas aralığı hizaya gel..tören adımlarıyla marş marş.. istikamet bay kemal e oy atmak..zaten adam bunu bildiği için aday oluyor..hee soran olursa koyun hep başkası...
  • "kılıçdaroğlu'nun her adaylık açıklamasında "imamoğlu ve yavaş üstündeki baskıyı kendine çekmek için böyle davranıyor" diyen embesillerin sayısı malumunuz son kılıçdaroğlu açıklamalarından sonra tükendi."

    ya buna bir an bile inanmışlığı olan adam net embesildir zaten. öne kendisini atıcakmış da başkan adayını koruyacakmış. kara murat mı bu amk? siyasette adamı göt deliğinden sikerler, kimse başkası için yük sırtlamaz.
  • ülkücü, islamcı ve ulusalcıların katılacağı protesto.

    asıl sorun şu ki, adam sizin fikirlerinizi değil, ülkedeki atatürkçü sosyal demokratları temsil etmek için siyaset yapıyor, onların adayı olarak ortaya çıkacak.

    sizin fikirleriniz zaten bugün iktidar katında temsil ediliyor.
  • bunca yıllık muhalifim böyle şaklabanlık görmedim. tıpış tıpış oy kullanacaksınız diyen gel bakalım buraya muharrem diyen adam kaybetmek için oraya oturtulmuş adamdır.

    eminim kılıçdaroğlunun adaylığı gündeme geldikçe rte zil takıp oynuyor chpnin başına en doğru adamı getirmişim diyordur. çünkü rte'ye seçim kazandıracak tek olasılık kk'nın aday olmasıdır. tıpkı ekmelin yada muharremin adaylığında olduğu gibi.

    akpartinin payandası olmuş silik ve sinik ve çapsız bir adamı aday olarak görmek istemiyorum.

    ek: chp içinde nasıl bir tezgah kurulmuş, kulis içeren bir yazı. kk'nın adaylığını ilk chp içindeki ulusalcı faşist çete elamanları gündeme getirmişti. aynı çetenin lacivertlerinin akparti ile ittifak içinde olduğunu dikkate alınız.

    https://m.haberturk.com/…unun-aday-olmasini-istiyor
hesabın var mı? giriş yap