• kesinlikle altına imzamı atacağım önerme.

    " cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir..."

    ha sen başka bir şey mi kastettiydin bacım?

    edit: başlık başa kalmış ya da ilk entry sahibini engellemişim. ikisi de ihtimal dahilinde.
  • mustafa kemal ve ordusuna savaşmayın itilaf güçleriyle diyen, orduya katılmayı engellemek için fetva veren bir zihniyetle bunu diyen zihniyet aynıdır.o dönemde düşmanın kucağına oturan osmanlı şimdi ise özgürlük için demokrasi için eylem yapana düşman diyen amerika yalakası akp.
  • amk. ne diyim size. milleti bölmekten başka işiniz yok. yazıklar olsun hepinize. ulan bu dünyadan helallik alın öyle gidin.
  • dikkat çekip abilerine şirin görünmek isteyen, yerel koltuktan genel koltuklara geçme sevdasına bürünmüş, tek amacı kişisel menfaat olduğu aşikar, söylediklerinde asla mantık, bilgi ve vicdan olmayan, akp ilçe başkanı söylemi.
  • gezide düşman bence insanlıktan çıkmış polisti. emri ben verdim diyen de belli olduğuna gore mantıklı olabilir.
  • yok mu arttıran?

    yiğit özgür'ün "o da bir şey mi, biz hocayı dövdük", "ohoo biz sınıfı yaktık" karikatüründeki gibi arttırarak gitmekteler. sonunun nasıl bittiğini biliyoruz değil mi?
  • padişahları ingiliz zırhlısı ile kaçtığından aslında doğru olan beyan. kendileri ingiliz/itilaf devleti tarafından bakarlarsa; evet çanakkale'de de gezide de karşılarında atatürk ve atatürkçüler vardır.
  • hayır kayseri'de, erzurum'da, rize'de bu mavalı anlatsa buralarda bunu yiyecek tayyib'in kefenli köylüsü hallice var. silivri'de kime yedireceksin bu kusmuğu. normalde silivri'ye yapılacak hava limanını da kuzeye kaydırmış tayyib; ucuz arazi kapatacam diye, tüm silivri'yi perişan etmiş. tabi böyle bir külfet varken akp'nin halkla ilişkiler müdürünün önünde, böyle mabaddan atma beyanlar vermesi de kaçınılmaz oluyor. evet dikkat çektiniz sayın yemekçi bayan, galaktik partalcı lordunuz sizde gereken ışığı görmüştür.

    partal sizinle olsun.
  • şu gezi muhabbeti sıktı artık arkadaşlar konuyu değiştirsek mi acaba. tamam iyisiniz hoşsunuzda üzerinden 3.5 yıl geçti artık yeter lütfen. *
hesabın var mı? giriş yap