• adıyaman'ın çelikhan ilçesinde yetişen tütün.

    hali hazırda türkiye'nin en iyi tütünlerinden biridir.

    kilosu 50-60 tl arasında değişir. (1 kilo tütünden yaklaşık 1000 dal sigara çıkar)

    eminönü'nde her köşe başında bolca bulunur ama ben yıllardır alışveriş ettiğim tütüncü oktay amca'yı tavsiye ederim.

    sarma sigaraya başlayacak olanların bu tütünle başlamalarında yarar var. (abuk sabuk tütünlerle boğazınızı parçalayıp sarma sigaradan soğumamanız açısısından)

    bulursanız bitlis tütünü ile (ki muhtemelen bulamazsınız, muş tütününü bitlis tütünü diye alırsınız) harmanlanırsa içimi daha bir yumuşak olur.

    ancak, yarım kilo çelikhan tütününü, 1 ya da 2 paket golden virginia ile harmanlarsanız, marlboro, camel'in falan bir daha yüzüne bakmazsınız.
  • yaklaşık 1 senedir kullandığım tütün. sarması ayrı zevkli, içmesi ayrı zevkli. maliyeti ve tadı göz önünde bulundurulduğunda normal sigaralardan çok daha iyi.

    http://www.celikhantutunu.com/

    adresinden 1 kilo captain black harmanlı tütün sipariş etmiştim, memnun kaldım. hani olur da "nerden buluruz aga bunu" diyenler için belirteyim.

    tütünü beğenmezsek geri yollayabileceğimizi söylemişti siparişi alan arkadaş, sipariş verirken teyit etmekte fayda var.
  • istanbulda nerde buluruz bunu. tabi orjinalini
  • şu sıralar kilosu piyasada 50 tl olan tütün. altin sarisi olani pek bi makbuldur.

    not: sigara sağlığa zararlıdır.
  • kilosu 50 tl olmayan tütün. askerliğimi 2012-2013 yılları adıyaman'da yaptım ve o dönem bile kilosu adıyaman tütüncüler çarşısı'nda 100 ile 120 tl arasında değişmekteydi.
    benim tavsiyem 500 gr çelikhan tütününe 100 gr old holdborn karıştırın ve keyfinize bakın.
    yaklaşık size maliyeti 120 tl falan olur ama bununla 600 adet / 30 paket sigara çıkarabilirsiniz.
  • nihayet bulabildiğim bir mucizevi lezzet.

    internette ilanına rast geldim. daha önce internet üzerinden gelenlerden memnun kalmamıştım. baktım telefonda itimat telkin ediyor sipariş ettim. şimdiye kadar içtiğim en güzel tütün geldi.

    kişisel facebook sayfası
    tütün tanıtım sayfası
  • boşa internetten aranıp taranmasına gerek yok. her pazarın bi köşesinde bi tütüncü olur. o tütüncüde her zaman çelikhan olur.
    (pazar derken, haftanın belli günü kurulan semt pazarları)

    evet evet, istisnasız her pazarda olur
  • en iyisi en kötü sigaranın yerini tutmaz, parasızlık durumunda iş görür.
  • güzel ülkemin güzide ürünlerinden.çok ayrı bir tadı var.ne bir golden virginia nede old holborn .hepsinden daha çok beğeniyorum.ne çok ağır ne çok hafif.

    tütünlerinin doyurucu olması sebebiyle,en kaliteli sigaradan bile daha farklı,daha güzel gelir içimleri.sigara zammından sonra ve önce herkes düşünmeli/ydi derim.
    tavsiye edilir.
  • son bir yıldır kullandığım, içimi hafif, öksürük yapmayan, ekonomik, içimi güzel, bağımlılığı azaltan bir tütün. iki hafta önce bıraktım. sebebi bok gibi kokması, bildiğiniz bok kokuyor bu tütün, ayrıca kendime bok gibi kokuyorsam çevremdekilere nasıl kokuyorumdur diye düşündüm ve böylece bıraktım.
hesabın var mı? giriş yap