• sağlık kurumlarının mesai ile ciddi bir problemi hep vardı zaten. alışılmış geldi rezalet.
  • (bkz: çeliktepe cengizhan lisesi)

    (bkz: umut sarıkaya)

    doğma büyüme bir çeliktepe'li olarak vereceğim bakınızlar bu kadar.
  • devletten aldığı maaşla, devlet kurumunda mesai saati içinde işini yapmayan devlet memurunu savunan var.
    bu ülkede yapılan en kolay şey akıl vermek anasını satayım. hastaneye götürseymiş, ambülans *çağırsaymış... adam işini yapmamış, hastayı kovmuş hala savunabiliyorsunuz.
  • bu bahsedilen olay eminim bir cok aile saglik merkezinde yasaniyor.
    bundan hic suphem yok.

    su zamana kadar sabahlari sucuklu yumurta kokulariyla bezenmis saglik merkezlerinde mesailerine gec baslayan personelmi gormedik? eminim denk gelmissinizdir.
    gevsek ve aylaklar.

    sirf bu yuzden personelle olay yasamamak icin baska bir aile saglik merkezine kaydimi tasidim. he orasida cok cok farkli degil, bir tik daha iyi. en azindan doktorum ve gorevli ebe daha ilgili ve guleryuzlu.

    sonrasinda ogrendimki eski yerdeki doktoru bir kac olaydan dolayi oradan uzaklastirmislar.

    konuya donersek saglik bakanligi keske bu durumlari denetleyebilse ve yaptirim uygulasa. insanlar hakettigi hizmeti gormek istiyor. insanlar cok umursamaz malesef..
  • rezalettir ve bu ve benzeri durumlar bir çok devlet kurumunda yaşanmaktadır. üstte acile gitsin, ambulans çağırsın diyen yazar arkadaşa soruyorum. hırsızın hiç mi suçu yok?

    mesai saatinde kutlama yapıldığı için hastaları acile ya da hastaneye yönledireceksek kapatalım sağlık ocaklarını, millet kıraathanelerine çevirelim akşama kadar kutlasınlar.
  • suriyeli doktor iyi türkçe konuşuyormuş
  • bütün devlet hastanelerinde aynı durum var. 8’de başlaması gereken mesaisine 8.30’dan önce gelen doktor görmedim henüz. ben de şikayet ettim ama sonuç alamadım.
  • bir özür dahi dilenmeyen hatalı durumdur. burası sağlık ocağı ve mesailere dikkat edilmeli. 3 doktor birden yerinde yok ve bir de üste çıkmaya çalışıyor. önemli veya acil işi olan doktor olabilir ancak en azından bir doktor gelen hastalarla ilgilenebilir. kaldı ki burada kutlama gibi bir şeyden dolayı dükkanı kapatıp gitmişler resmen.
  • ne kadar çok seviyorsunuz linç etmeyi. insanlar tek bir hatalarıyla isim gösterilerek hedef alınır oldu. çok abartıyorsunuz. belli ki birinin doğum günüymüş kutlamışlar vs. vs. o şevkle herkes işini daha bir hevesle yapacak belki de. yırmı dıkkıdır bıklıyırız sızın mısıyı kıçtı bışlıyır diye zırlayacağınıza biraz anlayış gösterin. çok acili olanın zaten aile hekimliğinde ne işi var? istiyorsunuz ki doktorlar tuvalete bile gitmesin, gözünü bile kırpmasın, nefes bile almadan hasta baksın.
  • bir suriyeli ekle, bir tutam da "benim vergilerimle maaş alıyorsun" ekle al sana rezalet... bu atarı, şikayeti davaya 2 saat geç gelen hakim için, çağırınca olay yerine bir saat sonra gelen polise de yapın. o zaman bütün devlet kurumları saat gibi işler
hesabın var mı? giriş yap