• nba all-star 2010 da tnt kanalında feci komik yorumlar yapan yaşayan efsane. herkese çaktırmadan laf arası laf sokması muhteşem. tam bir muhabbet adamı iyi güldük sayesinde valla. özellikle brandon jennings adlı apaçi'ye dokundurmaları muhteşemdi.
  • 2010 nba all-star slam dunk contest'in sonuçları beklenirken "maybe nobody will win*" diyerek yarmış eskinin kral basketçilerinden, şimdinin eğlenceli televizyon şahıslarından.
  • güldürürken düşündüren, emekli basketbolcu, aktif tnt nba yorumcusu. dallas, texas'ta düzenlenen nba all-star 2010 öncesi yaptığı yorumla hem güldürmüş hem de düşündürmüştür. kendisi şöyle bir açıklama yaptı: texas'ta herşeyin büyük olduğunu duymuştum. gerçekten öyleymiş. bir an silikon vadisi'nin buraya taşındığını sandım.
  • tüm nba oyuncuları içinde en büyük efsanem, yıldızım. michael jordandan nefret etme sebebim.
  • zamanın efsane basketbolcusu, oyunuyla olduğu kadar kişiliğiyle de.

    fakat geçen jay leno'da gördüm, bir süredir de görmüyorum, o nasıl kilo almak anlamadım. arada bir çık, arka bahçede 2 basket oyna yahu.
  • en iyi basketbolcunun lebron james, cleveland'ın da bu sene şampiyon olacağını söylemiş eski basketçi.
    ayrıca avatar için " hayatımdan 3 saat çaldı" diyerek bi kez daha hayran olmamı sağlamıtşır kendisine. seviyorum seni koca çocuk.
  • müthiş basketbol kariyerinin yanısıra yorumculuk günlerinde yaptığı müthiş tahminlerle basketbolu ne kadar iyi bildiğini gösteren efsane. geçen sezon cleveland cavaliers herkesin üzerinden sırayla buldozer gibi geçer ve doğu konferansının tek favorisi olarak görülürken, orlando'nun match-up problemleri nedeniyle cavs'i eleyeceğini şaşırtıcı bir cesaretle belirtmiş ve ben dahil cleveland'ın şampiyon olmasını isteyenlerden epey bir küfür yemişti. allah biliyor ya, kaprisli bir superstar eskisi olarak "lebron'u çekemiyor" diye bile içimden geçirmiştim.

    fakat seri tam da barkley'nin beklediği gibi orlando'nun kontrolü ile geçip, cleveland'ın eşleşme problemleri ile boğuşarak ne olduğunu anlamadan elenmesiyle sonuçlandı.

    p.s: bu sezon neyse ki cleveland şampiyon olacak diyor:)
  • bugun orlando'nun sampiyonluk sansini degerlendirirken hidayetli orlando'nun vince carter'li orlando'dan daha iyi oldugunu ifade eden eski basketbolcu. bunu derken de vince dwight'i hidayet gibi besleyemez dedi. enteresan onun agzindan kac keredir ayni lafi duyuyorum. gecen sene zaten hido'yu ovmeden duramiyordu.
  • hidayet türkoğlu' nu sevdiği yorumlarından belli olan bir dönemin all-star basketbolcusu.
  • sir, inside the nba programında kenny smith ile cavs-celtics konferans yarı finali hakkında konuşmaktadır. sunucu serinin sonucunu sorar. barkley hiç tereddüt etmeden "5 maçta (4-1) cavs" der. sunucu kenny smith'e döner. celtics'i favori gören ama buna kendi bile inanmayan kenny eveleyip geveler ve cevap vermekten kaçınır. sunucu tekrar kaç kaç der. kenny "boston kazanır" demeye götü yemediğinden sessizce uzun uzun düşünür. o anda barkley "ass kissing mevzusu"ndan beri tahmin konusunda her daim alt ettiği kenny'yi cesaretlendirmek için sırtına vurur ve "talk kenny talk. this is america. it is a free country. you can talk" diyerek izleyicileri yere yatırır.
hesabın var mı? giriş yap