• moschino'nun müthiş şişeli yeni parfümü. şişenin şekli olive oyl'a* mı benziyo desem, castor oyl'a mi benziyo desem swee'pea'ye mi benziyo desem bilemedim.* koku da oldukça güzel.
  • kanaatimce bir kış parfümü; bi kazağın boyun kısmına sıkılmışsa mesela, koladıkça koklamak istenicek kokulardan, sıcak ve kuytu bana çağrıştırdığı kelimeler.. baharatlı ama iç bayıltıcı diil..
  • sadece bir parfüm degil, ayni zamanda moschino'nun ismine uygun olarak gercekten de daha ucuz olan line'i. yine de "normal"* bir ögrenci bütcesiyle asla satin alinamayacak fiyatlarda tabi koleksiyonlardaki parcalar.

    kiyafetler güzel ve eglenceli, bolca hem de. paramiz olsa da yesek.
  • şişesinin benzemesi dolayısıyla safinaz diye anılan parfümdür
  • moschino'nun aynı şişe tipiyle çıkarmış olduğu i love love isimli parfümünden koku olarak daha ağır olanı.
  • talihsiz parfum isimleri diye bir kategori varsa i love love olan ismiyle (bildigim kadariyla iki farkli versiyonu mevcut) hemen kendisini dahil edebilecegim ama kokusuyla onumdeki on yilima damgasini vuracagindan emin oldugum parfum. normalde iki fis sikip cikan biri olarak nedense bununla dolu bir havuzda yuzmek ister gibiyim. hafif, fresh, mukemmel.

    tabi bu arada, adina aldanmamak, ilk gordugun parfumeriden almamak lazim. neden daha fazla odeyesiniz ki.

    edit: değil 10 yılıma damga vurmak ikinci şişeyi görecek ömrü olmadı yazık. şişenin sonlarına doğru sevmemeye başladım nedense.
  • koku hafizasinin kanitidir.
    annemin adina hala 'ipek parfumu', 'ipek kokusu' dedigi kokudur. (bkz: yuzdeyuzipek)
  • tam bir kış kokusu bu. baharatlı gibi, ama ağır değil. çok hafif bir portakal kokusu da var. normalde daha ferah kokuları sevmeme rağmen senelerdir kullanıyorum. karlı, ökse otlu, kardan adamlı görüntüler getiriyor hep aklıma, mutlu oluyorum. sıcak şarap sevenler bu parfümü de severler bence.
  • moshino, bugün london fashion week'de gerçekleştirdikleri cheap&chic spring/summer 2013 şovuyla yükselen karışık desen-neon renk* akımının son güzel örneği olmuştur.

    incelemek için buradan bakabilirsiniz.
  • safinaz şişeli, şirin görünümlü parfüm. sırf şişesi koleksiyonunda bulunsun diye alanlar bile var.

    kokusu da sanki bir ekşi kalabalık içinden tatlı mı tatlı bir koku süzülmeye çalışıyormuş gibi. sadece azıcık burnunuza dokunup kaçıyor.

    ayrıca kesinlikle esmer ten parfümü. alt notalara indikçe açılıyor da açılıyor, size en son o portakalı yaran bir gonca gibi vetiver göz kırpıveriyor.

    neden bu kadar edebiyat yaptığımı bilmesem de değişik bir koku. çok bayılmıyorum ama kış - bahar aradı daha iyi gider gibi.
hesabın var mı? giriş yap