• 1978 doğumlu aktör. sinema dünyasına, 1993 senesinde çekilmiş olan "smukke dreng" filmindeki "nick" rolüyle adım atan oyuncu, "debutanten" filminde hamlet'i de canladırmıştı. ayrıca "dig og mig"deki "oscar" rolüyle de hafızalarda iz bırakmayı başarmıştır.
  • aktör olarak başladığı kariyerinde, yönetmenlik ve yazarlık anlamında inanılmaz bir işe imza atmıştır*. iddia ediyorum, ömrü hayatı boyunca bundan daha iyisini çekemeyecektir çünkü daha iyisi çekilemez! ha çekerse de bu entry'i paşa paşa götüme sokmaya hazırım.
  • speak no evil'ın yönetmeni. kendisi haneke ile falan karşılaştırılıyor. haneke, burjuvazi ve modern yaşamın insan profilini çok iyi çözümleyen ve bunların üzerinden psikolojik gerilim yaratan birisidir. bu şarlatan gibi çocuk istismarı ile işi olmaz.

    bu arada tafdrup'un filmde yaptığı öyle aman aman bir şey de yok. son 20 dakikasına kadar ortalama bir gerilim filmi gibi ilerliyor. son kısımlarda yaptığı çocuk istismarı ile insanların sinir sistemini oynattığı için bir şey yaptı sanılıyor. işin kolayını bulmuş yani.

    tafdrup en fazla gaspar noe ile karşılaştırılır. ki noe'den de her ne kadar pek haz etmesem de, en azından bu adama göre daha etik değer sahibi biri olduğunu söyleyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap