• --- spoiler 4x10 ---

    bu anne olayinin iyice bokunu cikarmaya basladilar. bir dongu oturttular: guven, arkadan vur, aslinda oyle olmasin, sonra bir daha guven, bir daha arkadan vur, bir daha aslinda isler hic de gorundugu gibi degil, vs. vs. bozmaya basladilar guzelim diziyi.

    oynamayin lan sununla bu kadar.

    neyse, en azindan intersect geri geldi, belki kaldigi yerden devam ederler gelcek bolumde. zira bu is sikti artik.

    --- spoiler 4x10 ---
  • --- spoiler ---

    volkoff denen devasa suç örgütü liderinin elindeki en üst düzey 3 suikastçının bir avuç dallama olması da gerçekten güzeldir. yazarken gülüyorum, resmen duvarın dibine geçmişler arka arkaya çömüp bekleyen 3 tip, "frost bizden yakın mesafe öldürmemizi istedi" diyerek afedersin öküz gibi dalıyorlar. sonra dayak yiyip öldürüyorlar. işte 3 tane elit suikastçının dramatik yaşamından bir kesit izlediniz. tamam chuck bu normal bu dizide böyle bir olay ama bu sefer absürt kaçmış. atıyorum, oraya bizim abdullah -remzi- kazım üçlüsünü koysan( tamamen hayali karakterler) daha net bir sonuç alırdın.

    --- spoiler ---
  • dizinin başında mozart requiem'in başlangıç kısmı olan dies irae çalarak şaşırtmıştır. parçayla bölüm arasında bir ilişki kursam mı bilemedim.
  • 4. sezon 10. bölümü zachary levi yönetmiştir. olayı iyi kapmış heralde, bölümde göze batan hiç bir aksaklık yoktu.
  • volkoff iyi oldu dizi başladı başlayalı taşaklı bi kötü adam yoktu.onun dışında olayların bu kadar hızlı çözülmesine uyuz olmuyor değilim.hazır intersect yokkene bi kaç bölüm daha böyle gitseydi.sıkıldık ekşın ekşın arabada otursun biraz.
  • --- spoiler ---
    4x10 sonunda yine gülümsetmiş dizidir. intersectsiz chuck gerçekten baymaya başlamıştı. yine eğlenceli bölümler gelecek gibi duruyor.

    guys, i know kung fu. again.

    --- spoiler ---

    (bkz: #19160585)
  • 17 ocak'a kadar ara vermiştir ne yazıkki.
  • 4x10 zachary levi'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk chuck bölümü değildir. daha önceden 3x9'un yönetmenliğini de kendisi yapmıştır.
  • --- spoiler ---

    4x10 için

    monet mazur gibi dehşetengiz bir canlıyı kuru kuru güvenlikçi rolünde oynatmak olmadı,
    tricia helfer gibi striptiz felan yapmalıydı.anladım misyonları farklıydı, ama... monet mazur

    --- spoiler ---
  • 4x11'i beklerken 17 ocak'a kadar ara verildiğini öğrendiğim, gece gece canımı sıkan dizi. o zamana kadar cnbc-enin günceli yakalayacak olmasından ötürü 4x11e geldiklerinde 7 hafta ara verecekler mi acaba diye düşünmüyor değilim.
hesabın var mı? giriş yap