• sonuçta hüsrana uğrayacak kişinin yaptığı inanma biçimi.
    arkadaş olmuyor işte. 24 haziran seçiminin sonucu da belli.
    24 haziran'da yapılacak oylama başkanlık seçiminde ikinci kim olur anketi gibi bir şey. hayır yani 16 seçimdir her seçimde bu sefer kesin dedik. her seçim inandık da ne oldu. o yüzden fazla şeyapmamak lazım.
  • inanmak başarmanın yarısıdır. geriye kaldı öbür yarısı. onu da muharrem ince evelallah halleder.
  • üzücü bir olay. oyum muharrem ince'ye fakat birarada yaşamadığımız ve varlığından haberdar olmadığımız çomarlar yüzünden malum zat seçilecek.
  • ciddi ciddi umut sahibi olmaktır, nasıl olsa kazanamaz algısını yıkabilmek oy vermeye daha bir heyecanla gitmektir...
  • herşeyin baştan belli olduğu anlayışına oldum olası uzağım öncelikle.

    bugünün koşullarında da kazanacağına değil, kazanabileceğine evet inanıyorum. şöyle yazayım, en azından 42-43 alacağını düşünüyorum ikinci turda. hdplilerin, mhplilerin ve küskün akplilerin verecekleri karar bu oranı 50nin bir iki puan üstüne taşımasını da imkansız görmüyorum. zor ama imkansız değil. son grubun ince'ye oy vermesi mümkün değil bence, ama sandığa gitmemeleri ihtimal dahilinde.
  • muharrem ince'nin kazacanacağını bilen arkadaşlara bir kıyak yapayım. aşağıdaki linkte seçim bahisleri var ve muharrem ince'nin kazanmasına 3,50 veriyor. dolar alıp yüzde 15-20 kazanacağınıza, iddiaya basıp yüzde 350 kazanabilirsiniz.
    link
  • inanmak bizim eylemimiz değil, biz bilgimizi doğrudan doğruya hayattan alanlarız.

    önümüzdeki verilere göre akp ilk turda tbmm çoğunluğunu kaybediyor, seçim de ikinci tura kalıyor. ikinci turda da kazanma şansı şu an için rte'nin daha fazla olsa da gündelik siyasette iki hafta çok uzun bir süredir, neler olur. bugün gelinen noktada türkiye'de gündelik siyasetin hareketlendiğine, siyasetin yapılabilirliğinin arttığı gerçeğine kimse itiraz edemez. kesin kazanacak bir akp'den seçimi kaybetmemek için her şeyi deneyen bir akp'ye geldik.

    seçimi kaybedebiliriz; ama yıllardan beri hiç bu kadar sağlam gelmemiştik rakip kaleye ve bu haklı heyecanımızı da kimsenin mahvetmesine izin vermeyeceğiz.
  • gördüğüme mi inanıcam senin öngörülerine mi arkadaş? bildiğimiz şeye tabi ki ciddi ciddi inanıyoruz.

    he bi de şey; bu seçim diğerlerine, ince de habire 25 alıp oturmasına alıştığınız kılıçdara benzemez. yani o 'amaan nasılsa kazanamaz, ben gidip tatilimi yapayım' havası oluşturma çabanız bu seçimde sökmez. ciao a bella tutti.
hesabın var mı? giriş yap