• an itibariyle akp'lilerin sosyal medya'da büyük bir kutlama yaparak erdoğan'ın yunanistanı diz çöktürdürduğunu söyleyerek kutladıkları olay.

    https://twitter.com/…esla/status/938778746559062016
  • adam beleşe adaları, kayalıkları aldı mahçup oldu tabi. bana da biri karşılıksız iyilik yapınca aynen böyle oluyorum.
  • siz diz çöktüğünüz için biz büyük... 1 dk ya böyle değildi bu
  • --- spoiler ---

    çipras ortak basın toplantısı.da:
    “43 yıl önce kıbrıs’da yasadışı bir işgal oldu” dedi.
    tc cumhurbaşkanı sıfatı ile orada bulunan erdoğan
    “efendi 43 yıl önce kıbrıs’da yasadışı bir darbe oldu.türkler katledildi.tc anlaşmalardan doğan hakkını kullandı” diyemedi.
    yazıklar olsun!
    --- spoiler ---

    https://mobile.twitter.com/…atus/938785691714183168
  • aşağılık duygusu yaşayıp, şekilcilikle ego tatmini yapanları pek sevindirir böyle şeyler. '' aha bak, liderimiz karşısında el pençe durdu'' zihniyeti, bir şeyler yapmaktan aciz cahillerin tatmin olma çabasıdır. sadece ak partililere has bir şey de değil bu, malesef ülkemizde bu kafada çok insan var. bir şey yapmaktan aciz ama şekille ego tatmin ediyor.
  • adamların asgari ücreti 3100 tl siz bunlarla kendinizi avutun.ne de olsa reisinizin karizması sizi doyurur.
  • adamlar günlerdir, "niye geliyor ki?", deyip "ne gerek vardı? bunun altından ne çıkar?" diye merak ediyorlar ve ne gibi bir yararımız olur? diye düşünüyorlardı... canım kardeşim size yararı olmadı... bize yararı oldu.. kum torbası oldunuz.. biraz stres attık, biraz hava attık... eh biraz da fırça... bu da bizim tarafa artı yani + olarak yazdı... alem tümden saf olmuş be kardeşim.. bu arkadaşlar hala 20-30 yıl öncesinin avrupasında yaşıyoruz zannediyorlar... dünya değişti kardeşim... çivisi çıktı bir kere.. öyle diplomatik monşerce kibarlık filan kalmadı... bak iki milyon suriyeli göndersek piliniz biter. kendinize gelin.
  • "ula idris, ısınıyorsan tamam ama sikiyorsan bozulurum" diye biten bir temel fıkrasını hatırlatan aktrol sıçmığı
hesabın var mı? giriş yap