• sebebini anlayamadığım dert. 5-6 katlı otoparkta ilk kattan yer bulmak için o katı tavaf eder, 2 dk aşağı kata inmek yerine 10 dk o katta tur atar. buldu mu da o yeri bekleyip trafiği tıkar, katleder. sonra bi de sorar "kaçıncı kata park ettin?". cevap 3-4. kat ise, "benim ilk katta ahuahau" gibi bi cevap gelir. hayattaki en büyük başarıları zannedersem. cidden sebebini bilen yeşillendirebilir mi?
  • bunun bir de 1000 liralık malı 1100 liraya alıp, "olsun oğlum 12 taksite aldım senin gibi peşin paramı vermedim" diyen versiyonu vardır ki, kendilerini gerçek bir ekonomist zannederler.

    tanım: ufak şeylerle mutlu olmayı ve saçma şeyleri başarmakla övünmeyi görev bilen halkımızın sikimsonik dertlerinden birisidir.
  • efsane bir sözlük tespiti.
  • sırf bu yüzden ankarada pek çok avm'de yoğun zamanlarda araçları aşağı yönlendiren elemanlar koyuyorlar. çünkü kalan yer: 0 ve mümkün olan her boşluğa ekstradan araba sıkıştırılmışsa bile daha 300 yeri olan kata inmek istemiyor sevgili halkımız.
  • her avm'ye gidişimde sinir olduğum durumdur. ben avm'ye yoğun bir saatte gidersem hemen alt katlara inip hızlıca aracımı park etmek isterim ama bu davarlar sağ olsun yolları tıkıyorlar,1.katta yer bulup parkedecekler diye dakikalarca yolun açılmasını beklemek gerekebiliyor.boşuna zaman kaybettiriyorlar insanlara.
  • akasya avm'de rahatlıkla test edebileceğiniz tespit. önce 1. kata bir girin bakalım. binlerce araç sonsuz bir döngüye girmiş gibi ordan oraya sürüklenir. lakin bir alt kata inersiniz v dünya varmış dersiniz.
  • arabayla gitmenin otobüsle gitmekten bir farkının olması içindir. asansörün 5 kat aşağıya inmesini bekleyeceksem ne anladım ben bu işten.
  • keşke bu başlık hiç açılmasaydı dediğim durum. çomarlardaki bu dert sayesinde otoparkta hiç ilk kata bakmaksızın diğer katlara yönelip hemen boş yer buluyordum. çomarlar umarım bu alışkanlıklarından hiç bir zaman vazgeçmezler.
  • bir gün ailecek forum istanbul'a gitmiştik ki bilen bilir forum istanbul'u ziyaret eden kitle genelde çomar kitledir, avm'nin otoparkı o kadar dolu ki insanlar yolu kapatıp park etmiş. biz hatta olay falan var sandık. neyse masum masum park yeri ararken bir alt kata inip aracımı park ettim ve alt katta in cin top oynuyor. güvenlik görevlisine niye kimse alt katı kullanmıyor diye sordum, insanlar yürümek istemiyor dedi. ulan arabanın içinde 15dk durmak mantıklı da 2dk yürümek mi mantıksız?
hesabın var mı? giriş yap