• az önce cd projekt red tarafından duyurulan yeni cyberpunk 2077 oyununun kod adı. unreal engine 5 motoruyla geliştirilen oyunla ilgili ilk açıklama ise şu şekilde:

    ''orion, cyberpunk serisini daha ileriye taşıyacak ve bu karanlık geleceğin evreninin potansiyelinden yararlanmaya devam edecek olan bir sonraki cyberpunk oyunumuzun kod adıdır.''

    bu oyuna ek olarak bir tanesi multiplayer olmak üzere üç yeni the witcher projesi ve bir tane de project hadar isimli yepyeni bir ip daha duyurdular. cyberpunk 2077 nin müthiş potansiyeline rağmen teknik sorunlar nedeniyle yaşadığı muazzam patlama sonrasında bir daha cyberpunk evreninden bir oyun yapmayacaklarını düşünüp bir tık hayal kırıklığına uğramıştım, bu haber ilaç gibi geldi. bu sefer hakkını verirler umarım.

    tabii bu duyurular biz oyunculardan çok hissedarlar için yapılıyor. ''ya arkadaşlar biz cyberpunk 2077 de sıçtık ama bakın hele neler yapıyoruz'' diyerek bir nevi şirin görünmeye çalışıyorlar, onlar da ekmeğinde * buradan hareketle bu oyunun ve diğer the witcher oyunlarının çıkmasına daha seneler var diyebiliriz. 2020 yılında çıkan cyberpunk 2077 ilk olarak 2013 yılında duyurulmuştu zira. bir tık daha ileri gidip bu oyunun mevcut konsol neslini es geçeceğini iddia ediyorum, hadi bakalım.

    kaynak

    daha fazla detayın yer aldığı yol haritası videosu da burada.
  • heyecanla beklenilesi oyundur kendileri.

    umalım ki bu sefer tps desteği de olur.
  • cd projekt red yenile yenile geldi, hala aynı strateji ile kazanma peşinde. bir kere firmada oyun dünyasının lideri olacak duruş yok.
  • haterları kuduradursun ilk oyun da gayet güzeldi. yüksek beklentiyi karşılayamadı ama piyasadaki çoğu oyuna da nal toplattıracak kalitedeydi. cd projekt red'den gelecek her yeni proje heyecan uyandırır ve beklenir. bu da heyecanla beklenmeye başlandı.

    bu arada adı bu değil project orion olarak kod adı var sadece ve devam oyunu değil sequel.
  • unreal engine ile yapılacak. yani daha güzel olacak. yani daha fazla hype yapacağız.
  • cyberpunk 2077'yi piyasada dolaşan olumsuz yorumlar yüzünden sıfır beklenti ile oynadım ve aşırı keyif aldım. her ne kadar rpg öğeleri eksik kalsa da güzel bir hikayeyi iyi bir şekilde sunmuştu. pcde oynadım. herhangi bir bug veya çökme de yaşamadım. yeni oyunu da merakla bekliyorum. cyberpunk atmosferi bile başlı başına yeterli benim için. fütüristik yapımlar çok hoşuma gidiyor.
  • ne kadar beklenti varsa oyun o kadar çöp oluyor. önceki oyundan dolayı bu oyun kimsenin sikinde değil, beklenti sıfır olduğu için efsane olmasını bekliyorum.
  • bekliyoruz o zaman.

    cdpr bence derslerini almıştır, oyunun gelişimi hikaye departmanında aşağı yukarı aynı gitse ve mekanik/kalite kontrol cephesinde çok daha dikkatli davranılsa 2077'nin ulaşamadığı efsane statüsüne varabilir çünkü pondsmith'in evreni mükemmel.
  • 3'ncü şahıs kamerası koyun, allah aşkına.
  • ilk oyun güzeldi falan denmiş de ben mi yanlış hatırlıyorum ilk çıktığında rezaletlerden dolayı online satış platformlarında satışı durdurulan oyun değil mi bu?
hesabın var mı? giriş yap