• oyun kurucuların draftı olacak 2017'nin muhtemel ilk tur seçimi. 2016 yazında edrice adebayo ve malik monk ile kentucky wildcats kadrosuna katılıyor, iyi bir yıl geçirirse lottery pick olması muhtemel.
  • t-wolwes' i şampiyon yapmaya geliyor.
  • dün gece sweet 16'de lonzo ball'lu ucla'e karşı 39 sayı atarak ncaa turnuvasında en çok sayı atan kentucky wildcats freshman'i oldu ve takımını elite eight'e taşıdı. görüntü itibariyle lonzo'nun façayı fena dağıtmış gibi gözükse de baştan aşağı dağınık bir hali var. topla bir anda ivme kazanarak coast to coast gidişleri kendisinde bir john wall hype'ı yaratsa da alıcı gözüyle bakıldığında solak ve dağınık olmasının da etkisiyle d'angelo russell'ın daha kazma ancak daha atlet olan versiyonu gibi gözüküyor. elfrid payton-dennis schröder arafı bir yerde kalması da muhtemel bu olmayan şutuyla. 2017 draft'ında ilk 10 içinde gitmesi muhtemel ancak kentucky'i daha yukarılara taşırsa turnuva performanslarına aldanmamak gerek.

    ball'ın pedere "kes amk .." çektiği sweet 16 performansı.
  • 2017 nba draftlarına katılacağını açıklamıştır, muhtemelen ilk 10'da seçilecek.
  • draft combine'de de lonzo'yu tarumar ettiği için 2. sıradan seçilme ihtimalinden bahsedilen oyuncu.

    lonzo'nun iticiliği de etkiliyor tabi.

    d.cousins açık ara draftın en iyi oyuncusuydu ama kafa yapısı sayesinde 2010'da w.johnson,j.wall,e.turner ,d.favors'un ardından 5. seçilmişti o yüzden d.fox draftın süprizi olabilir.
  • sacramento kings forması giymek istediği söylentileri dolaşan, combine'da da kings yöneticileriyle olumlu görüşmeler gerçekleştiren ve kings'in gelecekteki oyun kurucusu olduğunu düşünen wildcats oyun kurucusu. ayrıca willie cauley-stein çok yakın arkadaşıymış ve onunla birlikte oynamak istiyormuş.

    suns ve sixers bir sürpriz yapmazsa şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz.

    büdüt: imla.
  • "sonuç ne olursa olsun kendimi draftın en iyi oyuncusuymuş gibi hissediyorum" diyerek lonzo'nun babasına lafı çakmıştır ayrıca "markelle harika bir skorer ve savunmayı dağıtabiliyor. lonzo ise harika bir pasör, dennis’in inanılmaz bir atletizmi var ve skor yapabilme özelliği olağanüstü. hepsi olağanüstü oyuncular ama savunmam beni onlardan ayırıyor. ayrıca onlardan daha yaratıcı olduğumu düşünüyorum“ ifadelerini kullandı."

    son 5-6 yıldır draftlar çok sessiz geçiyorken 2017 nba draft'ı son yılların en ilginç atışmalarına sahne oluyor ki bu da draft heycanını katlayan bir unsur.bakalım her kafadan ses çıkan bu drafttan geleceğin yıldızları mı yoksa kalasları mı çıkacak bunu hep beraber göreceğiz.
  • driplingi çok iyi, çok hızlı bir ilk adıma sahip, çok hızlı yön değiştirebilen, havada süzülerek çok güzel turnikeler bırakabilen bir oyuncu. benim için lonzo ve fultzdan daha estetik ve izlemesi zevk veren bir oyuncu. gideceği takıma da bağlı olarak ikisinden de daha parlak bir geleceği olacak. umarım lakers tarafından draft edilir.
  • stili beni heyacanlandırıyor. belki solak olmasının da etkisi vardır. acayip hızlı ve hızlanınca aniden durabiliyor. gözyaşı atışları yapabiliyor. biraz kuvvetsiz. sanırım 77 kiloydu en son. biraz kilo alıp kuvvetlenirse çok çok iyi oyuncu olabilir. saçları ve ifadesi de çok sempatik geliyor bana.
hesabın var mı? giriş yap