• 18 sene sonra çekimlerine başlanan devam filmi. umarız bu sefer akıllananlar insan olur.
  • fragmanını utana sıkıla izledim, günümüzde rezalet bulduğumuz ama zamanına göre fena olmayan cgi efektleriyle ve senaryosuyla sürükleyici olan filmin resmen remake'ini yapmışlar, ayıp olmasın diye sonuna 2 koymuşlar.

    3-5 kazanacaksınız diye anılarımızın eline veriyorsunuz ayıptır.
  • yıllar önce çekilmiş (bkz: mavi korku) adıyla vizyona girmiş filmin devam filmi olarak çıkan film, ancak ilk filmdeki kaliteden eser yok. oldukça saçma, ilk filmi tekrar ediyor, azıcık geliştirelim bir şeyler katalım dememişler, yine aynı konsept. ilk film bu kadar saçma değildi en azından. evde izlenecek filmler arasına bile almamak lazımmış, boşa geçti ayırdığım zaman, zevk almadan sırf bir kez başladım diye izledim ama hiç izlemeyin bir şey kaybetmezsiniz, ilk filmle aynı konuda olduğu için çok sıkıyor çünkü. unuttuysanız açın ilk filmi yeniden izleyin daha iyi, en azından kaliteliydi bu kadar saçma değildi. ayrıca kan tutuyorsa izlemeyin, kanlı kafa bacak kopmalı sahneleri fazla.
  • iğrenç bir filmdir.

    ilk kez bir film hakkında yorum yapmak dahi istemiyorum. ileri sararak hem de baya baya sararak izledim ve kusmamak için kendimi zor tuttum. oyunculuklar vasatın altı, senaryo dalga geçmek için mi yoksa ciddi ciddi mi yazıldı belli değil.

    sakın izlemeyin sakın!..

    şahsi puanım: 1,6/ 10.

    bu puanı da film çekiminde emek harcayan işçi sınıfına ve köpekbalıklarına istinaden verdim.
  • an itibarıyla mavi korku 2 adıyla beyaz tv'de yayınlanan filmdir. klasik bir çerezlik akşam filmi işte,tek mekan, boğa tipi köpek balığıyla mücadele.
    tam yazarken köpekbalığı birini kaptı.

    (bkz: berna başer) (bkz: oğuz toydemir)(bkz: talha sayar) (bkz: tugay erverdi)
    (bkz: arda tümer) dublajları duyulmaktadır.
  • o kadar kötü bir film ki köpekbalığı olup tüm ekibi afiyetle yiyesiniz gelir.
hesabın var mı? giriş yap