• beylikdüzü yakuplu tarafında yeni yapılan veya yapılacak site. ev alacaklara dezavantajlarını yazayım da bilsinler;

    -ambarlı limanı orda olduğundan kamyon trafiği bol olur
    -ambarlı limanı orda olduğundan denizi pis olur
    -beylikdüzü yakuplu arası yine 20-25 dakika sürer.
    -yollar delik-deşik. jipsiz gidilmez. yakuplu zaten köydü, daha son 5 senedir böyle proje yapılıyor.
    -sahil yolu olmadığından bir tek e-5 alternatifiniz var.

    allah şimdiden yardımcınız olsun
  • burda her şey varmış ama şehrin gürültüsü ve karmaşası yokmuş. kardeş senin istanbul dediğin yer tekirdağ sanki biraz.

    karmaşadan uzak ve gürültüsüzlüğü gelirsek bayburt da böyle. kasmayın artık çok fazla.
  • buradan ev alırsanız fay hattına komşu olabilirsiniz.

    öyle bir yerdedir.
  • bir youtube videosunda denk gelip züğürt eğlencesi olarak izlediğim villanın bulunduğu projeymiş. villa, 500 küsür metrekare ve 3 katlı. odalar geniş geniş… fiyatı 16 milyon lira diyor; daha önceki bir videoda 18,5 milyona apartman dairesi tanıtımından iyi diyorum. en azından müstakil ev, önünde toprağı var filan… hele de şu pandemi döneminde açık hava şansın olur filan… sonra tanıtan adam dışarı çıkıyor ve ikiz villa olarak satılıyor bu evler diyor. bir bakıyorum, ortada minnacık iki bitki ile ayrılmış aynı bahçeyi paylaşan dip dibe iki 16 milyon lira… açık havada osursan, kokusu komşunun evine girecek kadar yakın iki villa!? komşunun kedisi olsa, senin evden de çıkmaz… güneşleneyim deyip bahçene çıksan, komşunun kucağına uzanacakmış mesafede bir yakınlık!?

    insanlar bu kadar kolay mı kazanıyor bu milyonları? 16 milyona kendi ülkeni kurabilecekken ikiz villa ne arkadaş?! bırak milyon vermeyi, bu eve bedava gel otur deseler komşuyu bilip görmeden neden gideyim?! hırsız mı… manyak mı… sapık mı…

    amerikan mutfağa alışamamışken, bir de ikiz villa kavramı geldi önüme… abiler, siz hangi ülkede kimlere proje yapıyorsunuz?! kim alıyor bunları… benim kültürümden insanlar mı?!
  • west marina'daki çoğu siteye satışla ve fiyatlarla ilgili girip çıktım. konsept farklı. normal bi memurun daire, villa alabileceği bir yer değil. ultra lükse kaçıyor. bana sorarsanız o kadar eder mi diye etmez tabi. ama premium hissayat var. büyük rant var bana göre. koca yeri tek keleşoğlu inşaat yedi bitirdi.
  • burada yaşayan var mıdır sözlükte acaba ? karar veremediğim öğrenmek istediğim bazı noktalar var.
hesabın var mı? giriş yap