• deus ex serisinin yeni üyesi. oyun henüz resmi olarak duyurulmadı ama pc, ps4 ve xbox one için çıkacağı yönünde bilgiler sızdı.

    şunlar da birkaç screenshot:

    http://i.imgur.com/xafxdda.jpg
    http://i.imgur.com/7o6ulvl.jpg
    http://i.imgur.com/sm8jmjo.jpg
    http://i.imgur.com/pfn0gdl.jpg
    http://i.imgur.com/cloqzoz.jpg
  • görüntüler inanılmaz gözüküyor, hr'ın oynanışını bozmadan yeni bir şeyler geliştirebilirlerse gene keyifle oynatacaktır kendisini. bekliyoruz.

    edit: trailera falan baktım da, eğer trailer çerçevesinde bir içerik olursa melee mevzusuna daha çok girmişler gibi augmentationlarla falan birlikte acaip özellikle gelecek gibi.
  • anouncement trailer'ı yayınlanan oyun.
  • damakta tat bırakan deus ex human revolution'dan sonra merakla bekleme moduna geçtiğim oyundur.

    yine sarı renklere sahip olacak gibi duruyor. yirim.
  • e3 2015 trailer'ı yayınlanan oyun.
  • dawn engine ile geliştirilen oyun.

    tech demo
  • oynanış videosu yayınlanan oyun.

    gösterim için sınırısz enerji olmasından ve ellerindeki tüm artırımları* göstermek istemelerinden bu kadar çok güçlü bir karakter olmuşuzdur diye düşünüyorum. yoksa böyle bir şekilde oyunu bitirmek aşırı kolay olur. ayrıca yer yer crysis'i anımsatan ögeler eklenmiş.

    2016 yılında ps4, xbox one ve pc için çıkacakmış. bekliyoruz.
  • 23 şubat'ta çıkacağı açıklanan, sonra 23 ağustos'a ertelenen ve steam'de 149 liraya ön siparişe açılan oyun.

    şimdi sizleri oyunun pre-order announcement trailer'ı ile başbaşa bırakıyorum. like-dislike sayısına özellikle dikkat edin. artık ön sipariş işinin iyice bokunun çıktığı, daha çok kişi satın aldıkça oyun içi skin, ekstra görev gibi şeylerin kilidinin açılacağı ve en bombası da 5. pre order hedefinin oyunun 4 gün erken çıkması!!!1!!1! olduğu bir marketing harikasıyla karşı karşıyayız. üstelik açılacak şeylerin hepsini de alamıyorsunuz, hangilerini alacağınızı seçiyorsunuz. oyunu ön sipariş ediyorsunuz fakat hala tam sürümüne sahip olamıyorsunuz. çıkış günü korsan oynayacaklar tüm pre order bonuslarını içeren sürümünü oynarken, parasını verip satın alanlar sadece kendi seçtikleri içeriklerle oynayabilecek. işte gelinen nokta bu...

    en son hedefe de ulaşılırsa neymiş efendim oyun 4 gün erken çıkacakmış. vay anasını sayın seyirciler, inanabiliyor musunuz tam 4 gün!!! cüzdanımı steam'e fırlatıp hemen satın aldım siz eziklerden 4 gün önce oynamaya başlamak için.

    şaka mısınız amk? koskoca deus ex franchise'ının geldiği hale bak, pre orderınız batsın. bir de utanmadan 1 yıl sonra complete/goty/definitive/director's cut adı altında asıl baştan satılması gereken halde bu oyunu tekrar piyasaya sürecekler. cukkaladığımız paralar yetmedi biraz daha verin diye. babayı alırsınız umarım...

    edit: bugün square enix, yayınladığı haberle birlikte bu rezil ön sipariş kampanyasını iptal ettiğini ve oyunu satın alan herkese bu ödüllerin verileceğini açıkladı. artık nasıl bir tepki çektilerse geri adım atmışlar bu da iyi. üstte linkini verdiğim video da kaldırılmış doğal olarak. en azından toplu hareket edilerek bir şeylerin değiştirilebileceğini fark etmiştir bazıları...

    edit 2: vay be, zaman ne de çabuk geçmiş. o kadar nasıl bekleyeceğiz derken gün olmuş 24 şubat. ertelenmese şu an oynuyorduk resmen. şu farklı ön sipariş bonusları saçmalığını kullanıcıların isyanlarını dinleyerek iptal edip, bir de kaliteden hiç taviz vermiyoruz duyurusuyla oyunu 6 ay erteleyince insana bir umut gelmedi değil. hadi gerçekten beklediğimize değecek, günümüzün casual modasına kaymamış bir deus ex yapın da bayram edelim tam human revolution'ın 5. yıldönümünde...
  • bilgisayarında bir tane korsan oyunu olmayan bir insan olarak yaptıkları pre-order rezilliğinden sonra sikseler satın almayacağım oyun. yavşaklara bak amına koyim. yok bilmem kaç kişi pre-order yaparsa ekstradan şu açılacakmış yok 4 gün erken çıkacakmış. düşünsenize hamburger söylüyorsunuz '' 4 kişi daha söylerse domates de koyacağız '' diyorlar ahahahaha.
  • oyun dunyasinin gelmis gecmis en ozel oyun serilerinden birinin 23 agustos`ta cikacak olan bolumudur. beklemekten baska care yoktur. biz 12 yil half life 3 beklemis adamlariz, onu da bekleriz.
hesabın var mı? giriş yap