• bedava bitcoin kazandıran güvenli siteler arasında en çok kazandıran site.

    refli link: http://www.digitalartistsonline.com/…ref=avoyicybuf

    facebook a kayıtlı e-posta adresinle üye olursun, aynı e-posta ile coinbase hesabı açarsın. ana sayfadaki linklerden ulaştığın sitelerde digital artist kutucukları vardır, bunlardaki captchaları çözdükçe hesabına sathosiler gelir 20.000 olunca ödeme istersin ödemeler her pazartesi coinbase hesabına yapılır.

    sözlükte milletin deli gibi freebitco.in ve sierrahash.com linki paylaşmasını anlamıyorum. bu iki site nasıl bu kadar popüler? biri güvenli ama çok az kazandırıyor diğeri iyi kazanç vadediyor ama bence güvensiz. yanlış anlamayın ikisine de üyeliğim var ama digitalartistonline yanında ikisi de çöp bana göre.
  • dağıttığı satoshileri hızlı yükselişle beraber önce 10 dakikada 500 - 600 aralığından 200 - 300 aralığına sonra da 100 sathosi civarına çeken reklam platformu. üstelik jackpot bonusları da yalan oldu.

    bu hafta yaşanan büyük bitcoin düşüşü sonrası bir düzeltme bekliyoruz. daha önceki düşüşlerde bu düzeltmeyi yapmıştı. en azından 200 civarına çıksalar da geçen aylardaki tatlı kazançlara biraz olsun yaklaşsak. ha bir de nerede o tek tıklama ile 900 sathosi veren jackpotlar.

    edit: refli linki unutmuşum. bi zahmet başlığın ilk entarisine bakıverin.
  • beklenen ayarlamayı yapan site. 10 dakikalık kazanç 200 sathoshi civarına çıktı, jackpot 504.

    refimi de vereyim de tam olsun;
    http://www.digitalartistsonline.com/…ref=avoyicybuf

    not: sadece coinbase'e ödeme yaptığını hatırlatırım.
  • biraz önce bitcoin cash'e geçtiğini açıklayan site.

    burayı benden başka takip eden var mı bilmiyorum ama şunu söyleyeyim bu kadar güzel kazandırmasa böyle sürprizler yapan siteyi hemen terk ederdim ama el mecbur devam edicez. hayırlısı bakalım.
  • adını değiştiren ve aşağıdaki (refli) adresten hayatına devam eden site.

    http://www.airdrips.com/earn/?dao_ref=avoyicybuf

    (bkz: airdrips.com)
hesabın var mı? giriş yap