• bir an once muzik problemine bir cozum bulunmasi gereken kafe.
    calisanlar tatli, fiyatlar iyi, dekor guzel... ama ben o volumde muzik dinlemek istesem bara diskoya giderim yahu, arkadaslarimla kafeye gitmem!
    hadi bu entry hatrina farzedelim ki canim arkadaslarimla bir kafeye gidip yuksek volumlu muzik dinlemek istedi; o zaman da benim ve arkadaslarimin muzik zevkine uygun bir yere gitmek isteriz, haksiz miyiz? ya da arkadaslarimdan birinin ikna kabiliyeti cok yuksek oldugu icin onun sevdigi tarz muzik calan bir yere gideriz, gidemez miyiz? ama siz "her telden calacagiz" diye isin bokunu cikartirsaniz, mekan 5 dakikada "rock bar" modundan "cumhuriyet meyhanesi" moduna gecerse ben ve bu yanlarindan ayrilamadigim kahrolasi arkadaslarim ne yapariz?
    (bkz: yetkililere seslenmek)
    bonus:isbu yuksek volumden rahatsiz olan kulunuz slayer ve megadeth manyagidir; en sevdigi ses deli bir konserden sonra evinde yastigina basini koydugunda kendisini uyutmayan kulak cinlamasi sesidir (abartiyor olabilirim).
  • alsancak kıbrıs şehitleri'nde, eski leman kafenin altında, ekseriyetle yunan müziklerinin çalındığı, şirin bir ege kafesi dekoruyla makul fiyatlara kahve içebilicen bir kafe.
  • keyifli ve güzel bir yemeğin adresidir. müzikleri insanı neşeye gark eder. incesaz ve birsen tezer dinletirler ekseriyetle, bi de ah berelim şarkısını söyleyen kadının ismini bulabilsem tam olcak.
  • birsen tezer'e ek olarak isterseniz sema'dan da parçaları sıralayıp gece gece keyiflere gark edebilir sizleri. kış günlerindeki sıcak şarap servisi ve alt katının dekorasyonun sevimliliği sebebiyle başka bir mekana geçmeden önce ilk durak olarak seçilebilir.
  • izmirde bu mekanın atmosferini,derinliğini yakalayabilen başka bir mekan daha bulamazsınız.kapıdan girdiğiniz gibi solunuzda kalan masaya oturup,izleyin sakin sakin,geçip gidenleri,dinleyin edith piaf'ınızı,keyfinize diyecek yoktur bu mekandayken.
  • sahibinin, eski viran gönüller kahvesinin ortağı olduğu kafedir.
    ben viran gönüller kahvesinde çalışırken yanılmıyorsam 2005 yılının ilkbaharında açılmıştır.
  • eskişehir'in yazlık tadında çay bahçesidir. kanlıkavak parkında bulunan çay bahçesine hem yaşlılar hem gençler, tüm eskişehir halkı geliyor haftasonlarında.
  • 2019 da bile uygun fiyatlara güzel porsiyon yemek yiyebildiğiniz güzel yer.

    oğlum adamlar günün menüsü yapmışlar, bebek gibi yemekler 15 lira civarında satılıyor.
  • şahsi fikrim alsancak kıbrıs şehitleri caddesinin en nezih ve en iyi mekanı olduğu yönünde.

    f/pda rakibi zaten yok.

    neyse ki pandemiden sonra bile kaliteden taviz vermemişler.

    izmir'de gözü kapalı gidilebilecek tek tük yerlerden birisi.
hesabın var mı? giriş yap