• dünyadaki en iyi mizah türkiye'dedir. malzeme bu kadar çok olunca ortaya kaliteli mizah çıkıyor.
    bu ülke öyle bir ülkedir ki 'balıkesir'in çılgın eşekleri' adlı iki eşeğin çiftleşme videosu 80 milyon izlenmiştir.
    bu ülke öyle bir ülkedir ki kumar oynamak için miypar ( milliyetçi yükseliş partisi ) adında parti kurulur, polis basınca da 'inşallah bu seçim barajı geçiyoruz ' denir.
    kolbastı oynamak için minibüste şoför koltuğunu boş bırakanların ülkesidir burası. ülke genelinde elektrik kesilince 'bismillah demeden şalteri kaldırmışlar ' gibi nefis geyikler döner.
    ülkenin başbakan'ı çıkıp 'robot lobisi' der. rüşvet aldığı söylenen bakan peçete kıvamında birşeye atılmış imzaları belge diye sunar.
    mecliste uçan tekme atan , 'ananı s.kerim' diyen , sandalye fırlatan , bardak kıran vekiller vardır. iç işleri bakanı 'beni seviyorsan bir göbek at da göreyim ' der. seçimde elektrik kesilir enerji bakanı 'kedi girdi trafoya' diye açıklama yapar.
    izdivaç programına iki eşini öldüren adam katılır. 'ayak numaran kaç , ayağı büyük olanın şeyi de büyük olur ' diyen abla koca arar televizyonda. tabii bir de flash tv diye bir kanal var. o tam patolojik.
    zaytung var , penguen var , leman var , uykusuz var. umut sarıkaya , cem yılmaz var. yeşilçam diye bir efsane var. şener şen var , kemal sunal var , kibar feyzo , çiçek abbas , arabesk , hababam sınıfı var. zübük var.
    twitter var ve marko mahçupyan , mithat sönmez gibi fenomenler var. sosyal medya ekşisiyle , incisiyle saf geyik zaten.
    birçoğu trajikomik belki ama bu absurd mizahı başka hiçbir ülke de bulamazsınız. türkiye'den siktir olup gitmek var ya hani , işte onu yapınca en çok aradığınız , özlediğiniz şeylerden biri bu mizah , bu absurdlük olur.
  • ülkenin durumu o kadar tuhafki, millet rakı içerken samanyolu izliyor. daha ne olsun.
  • başlı başına her yeri mizah olan bir ülkede üstüne bir de yayınlanan mizah da yasaklandığı için en iyi mizahın başka bir ülkeden çıkması beklenemezdi elbet diye katılmak istediğim önerme. *
  • en iyi mizah ülkemizde midir? bilemem fakat ota boka en çok gülen, balık hafızası ile herşeyi seri bir şekilde unutup hiç yaşanmamış gibi davranan halka sahip tek ülke olduğumuzdan eminim.

    en acı olayları bile geyiğe sarma mekanizmamız olduğu sürece de emin olun siktir olup gidince de hiçbirşeyini özleyemeyeceksiniz!
  • şaka gibi bir ülke olmamızdan ileri gelir.
  • alman spikerin şu videosunu izledikten sonra benim de katıldığım iddia. halbuki gelip bir görseler daha neler neler var.

    vatandaşı olmasan komik ülkeyiz aslında..
  • (bkz: ironi) ?
hesabın var mı? giriş yap