• ben bir işadamına nasip olur zannı içerisindeydim ama biraz önce arkadaşımın uyarısıyla bir futbolcuya nasip olduğunu öğrendiğim içler acısı durum.

    kahve hakkında ne derler bilirsiniz; ''kahve kendi kalorisini yakar.''

    bundan tam 1 yıl önce fiziksel beğenilme endişesi ile bir diyetisyene başvurmuştum. ritüeller gereği yeni bir ''arkadaşlık bitmesi''nin enternasyonel sonuçları hep bunlar. malumunuz; ayrılık sonrası yeni tanışılan kız çok güzeldi ve ben beş parasızdım. herneyse, şimdi konumuz bu değil ha keza hikaye de öyle mutlu sonla filan da bitmedi. ekmek ve şekeri kesmek, amaçsız spor salonu üyelikleri, 11 dakikalık squash maçları ve 6 kulaç 1 nefes dışında herhangi anlatılası bi' tarafı da yok. bilenler bilir, biz eskiden yoksunduk hikayelerinin anlatılabilmesi için, ''eskiden yoksun'' olmak gerekmektedir. yani, yoksunluğun büyük bir zafermişcesine alt edilmiş olması lazım. biz beceremedik. o kızı yani.
    abartmaya gerek yok, o olmadı çok daha güzeli oldu demeyeceğim ama onun kadar güzel olmasa da çok sevdiğim bir arkadaşlığım var şimdi ve tüm bu anlatılar anonimliğin güzel tarafları. teşekkürler kanzuk.

    işadamları binbir alavere ve dalavere ile elde ettikleri kişisel gelirlerini harcamakta pek mahir değillerdir. onlar için temel prensip her zaman komşunun oğlundan daha fazla para ve güç'e sahip olmak olduğundan ve sürekli de daha iyi muhitlere taşınma telaşı içinde olduklarından istedikleri şeylere bir türlü ulaşamazlar. yani, en azından çoğu. donald trump'ın vakti zamanında verdiği matematiksel bir değer var, ben şu anda onu ayrımsamakla uğraşmayacağım bilenler bilir zaten ama o değerin altında kalan bütün ''iş adamları'' yoksuldur. haliyle de yoksun.

    yoksunluk, temel kavram gereği istediğinin elde edilememesi durumudur. ve bu isteklerin elde edilememesi açlığa sebep olur, açlık standart üstü insanda hırsa ve bu hırsta; iş disiplini ile birleşince iktidar arzusuna*.

    farkında değilsiniz belki ama size yukarıda nasıl zengin olabileceğinizi anlattım, çünkü bu günlerde bana en fazla sorulan soru bu; '' peki nasıl zengin olabiliriz '' (bkz: size bugün çantamda ne var videosu çekeceğim)

    *her arzu karşılanabilir ya da karşılanması gerekli midir durumuna girmeyeceğim. bu konuyu vakti zamanında da freudyen arkadaşlarıma bırakırdım, gidin bakın şimdi hepsi açlıktan sürünüyordur. (bkz: çok okuyan arkadaşlar şimdi sefilleri oynuyor)

    eğer arzularınızı karşılayamazsanız bu insanda pis gurura dönüşür. o yüzdendir ki zengin adamların güzel kadınların hepsini sikme ihtiyacı. ha keza güzel kadınların da zengin birisiyle olma merakı. o da farkındadır tek olmayacağının ama ne acıklı, onun da içinde bulunduğu ruh ve vücut ateşidir onu bitiren. yoksa aranızda var mı bilmiyorum ama, hiç kimse bu kadar ucuza; bardan kafasında çuvalla ''karı'' çıkartan bir adamın eşi olmak istemez, pahalı bir meziyettir çünkü aldatılmaya katlanmak. daha da acıklısı sizin farkında olmanız değildir. etraftakilerin de sizin aldatıldığınızın farkında olması ancak size söyleyebilecek cesaretlerinin olmamasıdır. çünkü sizden çekinirler, ama kendilerinden çekinmezler. kendi aralarında arkanızdan nasıl konuştuklarını bilirsiniz.

    bu yüzden çok modadır, iş adamı manken- futbolcu manken birliktelikleri. (bkz: nefise karatay)

    futbolcular da mankenler gibi altkültürden peyda olurlar, durun vurmayın hemen, bunu ben söylemiyorum. futbol antrenörleri söylüyorlar. * * * ama temel fark, futbolcuların geneli mankenlerin genelinden daha fazla para kazanırlar. hem de anlık. (bkz: dota2 anlık hasar) ama bu anlık getiri tıpkı bir eroin tüccarının parayı pavyonda ezmesi gibidir. yani, bilinçsiz, tutarsız ve profesyonel mesleği gereği kısıtlı eğlence anlayışları ile yaşam tarzları onların gelişmelerini engeller. bu yüzdendir bir çoğunun ''boş zamanlarımda kitap okumaya çalışıyorum'' diye demeçler vermesi. size de komik geldi değil mi ? daha da ilgincini söyleyeyim mesela yine bilenler bilir, galatasaray spor klübünde futbolcuların kitap okuması zorunludur. ne kadar da güzel bir kural. (bkz: kitap okumanın istemsiz abartılması) (bkz: nitelikli okuma) bu arada söylemeden de geçemeceyeceğim, herşey yalan tek gerçek aslan.

    bi' zamanlar yine bir king gecesinde, hocama sormuştum '' bu mankenler, aslında çirkin olan futbolcularda ne buluyorlar '' diye. bu konuyu bilmeyebilirsiniz, sorunun cevabını değil tabiki de ; felsefeyle ilgilenen bir anatomiciye karılı kızlı sorular sorulmaması gerektiğini. ben de bilmiyordum, öğrendim.

    konunun; sporun nefes antremanlarından girip kalp gelişiminden, nasıl yatak performansına geldiğini tüylerim ürpererek izledim. en sonunda da ''o ronaldo mu ne diyorlar ya, hani o gelse sen bile bi' düşün derim kehkehkeh'' ile de perçinleyerek anlatısını sonlandırdı.

    güzel hocam, oysa ben konuyu sadece para ve getirilerine indirecek kadar cahildim karşınızda. çünkü bunca yıl, üst orta sınıfın muktedir erkekleriyle sporcuları sürekli aynı kefeye koymuştum. şimdi düşünüyorum da bugüne dek hiç bir güzel kız ''bana 80 verin ben de size vereyim'' diyerek gelmemişti karşıma, yani durumun yetki dışında başka meseleleri de olmalıydı. yine ufkumu açmıştı hocam. bilenler bilir, mesele derste öğrenilmez, ders dışında öğrenilir (bkz: ilker ayrık)
  • kardeş yukarıda ne anlattın özet geç kurban olayım sadece bkz.'lere baktım beynim yandı
  • (bkz: girememe)
    (bkz: gelişememe)
    (bkz: sonuçlanamama)
  • arkadaşın içine (bkz: sait faik) kaçmış.
  • okumadım kardeş durumumuz yoktu. :(
  • akademik makale mi yazdın olum, bide küfür ediyor yavşak..
  • önce ne gerek vardı evlenmeye diye yorum yaptığım sonra mide meselesi diye yorum yaptığım bir haber. futbolcu artiz,manken evlilikleri genelde yürümüyor. boynuzlar hayırlı olsun futbolcu kardeşime . umarım yanılırım.
hesabın var mı? giriş yap