• (bkz: efendi adam)
  • daha çok annelerin kızları için tercih ettiği erkeklerdir. orta ve üst yaş grubu kadınlar tarafından da beğenilirler. bazıları ne kadar piç olmaya çalışsa da tipleri buna elvermez. yani ne yaparlarsa yapsınlar aslında ne kadar efendi oldukları her hallerinden bellidir.
  • salağın önde gideni anlamında aranan erkek türüdür genelde, efendi olanın karşı cinsi de benzer anlamda tanımlanır ama ortalamada böyle bir tip yoktur.
  • efendiliğinin kıymeti bilinmeyecek erkektir.kendi dünyasını yaşar,gürültüden patırtıdan uzaktır.naif,yardımsever,iyi kalplidir.malumunuz böyle şeyler değersizdir.
  • kadınların genelde tercih etmedikleri erkek türüdür. çünkü kadınlar şöyle bakar; "karakterli erkek efendi olmaz.", " seven erkek efendi olmaz. ", "eğlenceli erkek efendi olmaz", "kadınını elinde tutan erkek efendi olmaz"

    şimdi gelin tek tek inceleyelim;

    neden karakterli erkek efendi olmaz? çünkü karakterli insanlar kendi tercihlerini ortaya koyabilen, hayır diyebilen, kişiliğini herşeyden üstün tutan erkektir. efendi erkek ise, saygı duyan, karşısındakini düşünen, hayır diyemeyen, gerektiğinde efendiliğe yakışmadığı için kişiliğinden tavizler veren erkektir.

    neden seven erkek efendi olmaz? çünkü seven erkek hırçındır, tahammülsüzdür, sürekli ayar verir. bunlar efendi adamın yapacağı şeyler değildir. kadın "ben senden ayrılmak istiyorum" dese efendi adam ayıp olmasın diye "tamam" der. seven erkek kadının kolunu tutar, bütün gücü ile sıkar "öldürürüm lan seni" der. "nasıl seviyor beni" diye de bütün yelkenleri indirir kadın da.

    neden seven erkek eğlenceli olmaz? efendi adam oyunlar yapmaz, çıkışlar yapmaz, dalavere yapmaz. ne güzel ne güzel. ama kadınların istediği bu değil. "hadi canım sen efendi ve sıkıcı adam olmaya devam et" der ve giderler.

    kadınların efendi erkek istememelerini haklı buluyorum. hayat efendi olacak kadar düz değildir. efendi erkeklerde şöyle kafalarını kaldırıp biraz dünyaya baksalar, efendi olmanın kız tipli erkeklerin işi olduğunu göreceklerdir.
  • aynı zamanda yengeç burcu erkeğidir de.

    ayrıca sevdiği kadın gidiyorum dediği zaman kolunu sıkıca tutup 'öldürürüm seni' diye bağırmaz. 'mutlu olacaksan git' der, ardından kendini öldürür sessizce. ya duygusal olarak öldürür, ya da bazen fiziksel olarak.

    tabi bunu piç erkek tercih eden hasta ruhlu kadın kişisi anlayamaz.
  • kızların iyi arkadaşıdır.

    niyeyse sevgilisi olamaz. (bkz: kızların efendi adam yerine piç adam tercihi)
    kız arkadaşlarım bakın o piç adamların çekiciliği bir yere kadar. uzun vadeli düşünüp iyi bir eş, iyi bir aile babası bulun.

    imza:efendi erkek
hesabın var mı? giriş yap