• kalifiye soytarilari bol para vaatleriyle ise alip vatandasi eglendirip enflasyon, issizlik vesaire gibi sorunlari unutmalarini amaclayan devlet dairesi
  • "taksim eğlendirme dairesi" adıyla peyote'de zamanında yapılmış, yaşanmış bir ortam.
  • ömür boyu eğlenmek için çiftlerin gidip imza attıkları hede dairesi.
    -memur bey biz eğlenmek için geldik. bizi eğlendirin.
    - yıldırım mı olsun?
    - evet lütfen. hemen.
    - şuraya imza atın ikinizde. ömür boyu eğlenin. hehe.
    tabi bekar kızları kategorize eden evlenilecek ve eğlenilecek kız olgusu eğer doğruysa aşağıya göz atmakta fayda var.
    (bkz: evlenilecek kiz ve eglenilecek kiz arasindaki fark)
  • hizmette kusur eden bir blogdur, "işık hızıyla gelip çarpsam ağzına iki tane *smıç smıç* diye" başlıklı son yazısı budur; http://eglendirmedairesi.wordpress.com/…review=true
  • star tv de yakında yayınlanacak olan bkm projesi. bu akşam ilk çekimlerini izleme şansım oldu. öncelikle jenerik için yaptıkları müziği çok beğendim. sahnenin ortasında daire şeklinde yaptıkları dekor ve ışıklandırma güzeldi.

    skeçler için yapacağım yoruma gelince. ilk bölümün skeçlerinde kahkaha atarak güldüğüm az yer vardı. sorun değil toparlayacaktır. gerçek isimlerini bilmiyorum tandığım karakter adlarıyla oyuncuları değerlendirmem gerekirse. yalan dünya nın bünyamini çok başka bir yerde oyunculuk olarak. üstlerne süt döktükleri sahnede şahin ve murat ile yıldızlaştılar. bir yorum ise set asistanı işler güçlerin vedatı için gelsin. seni sahnede canlı izlemek çok keyifliydi. sahneyi dolduruyorsun oyunculuğunla umarım proje tutar ve seni daha sık ekranlarda görürüz. canlı müzik solisti arkaşadın sesi çok başarılıydı. cekatin çok parlaktı ama abi :) star tv yayını ağustos ayının kaçında bilmiyorum ama umarım kış sezonuna devam edecek olan bir başarı elde ederler. yolunuz açık olsun. hep şakara makara takara tukara burada eğlendirme dairesi. evlendirme dairesine girdiğin hatunla eğlendirme dairesi keyfi yaşayamıyorsan al sana hop şakara makara takara tukara burada :)
  • az önce tanıtım reklamına denk geldiğim yeni bir star tv eğlence programı..

    reklamdaki suratların hepsi tanıdık ama bir tek ersin'i ismen biliyorum.. çok güzel hareketler bunlar tayfa ağırlıklı gibi duruyor..

    ön yargılı olmak tabii ki hoş değil, lakin o kadar çok oldu ki bu tarz güldürü amaçlı boktan programlar ve o kadar iğrendim ki artık, reklamını görür görmez "aha sıçtık, yenisi geliyor" dedim içten içten..

    şurada (bkz: buyur burdan bak/#53829365) bahsettiğim elemanlar işte..

    ne diyeyim, sanmıyorum ama, inşallah utandırırlar..
  • reklamında sansüre gidildiğini gördüğüm geleceğin eğlendirme programı. ciddi ciddi reklamda adamın üzerindeki t-shirt sansür yemiş.
  • ekip tanıdık,bilet ücretsiz diye canlı izlemeye gidip büyük hayal kırıklığı ve zaman kaybıyla döndüğüm program;yetenek sizsinize katılıp 30 saniye içinde 3 hayırı yiyen skeçlerden tek farkı oyuncuların az buçuk popüler olması,son zamanlarda bu kadar gülmediğimi hiç hatırlamıyorum.
hesabın var mı? giriş yap