• şu fotoğrafta görülen kızıl saçlı kız.*
    kimdir, nedir? bilmem ama oturup muhabbet etme isteği uyandırmıştır içimde. konuşmak istemezse poz versin yeter. sabaha kadar deklanşörü parçalarım, yeter ki poz versin bana. valla kötü bir niyetim yok.

    not: orada olsam, gider tanışırdım ama istanbul' u bilmediğim için gitmedim ekşi fest' e. ulan istanbul harbiden taşın toprağın altınmış. hem de kızıl altın.

    not2: bir zamanlar ekşi duyuru' da nü model aranıyor ilanımı görenler hemen poz isteğimi o tarafa çekmesin. çarşafla ve hatta peçeyle poz verse razıyım.

    bilenlerin, görenlerin yeşillendirmesini rica ediyorum.

    devamı: (bkz: #37027202)

    son not: abazanlık konusunda bi yargılayıp öyle infaz etseydiniz keşke! güzellik kavramı sorgulanır. ben güzelliği konusunda bir şey söylemedim. ancak gayet güzel hatundur. bir de benim gözümle bak demiştir mecnun*. bakışları dikkatimi çekti. şımarıklık (iyi yönde), kurnazlık, mızır ruh akıyor. arkadaş, hepimiz aynı tipte kızlar beğenemeyiz. yargılarınız sizin, benim yargılarıma neden sokup duruyorsunuz? gidin kavun mevsimi bitmeden kavun alın.

    z.ö? arkadaş manyak mısınız? onun hakkında yazdığım her şey zamanın ötesine gidiyor. kıskanç mısınız nesiniz?
  • çakma kızıldır.
  • fotoğrafta objektife bakan tek kişidir aynı zamanda.
  • bahse konu kız değildir. esas kızıl saçlı kız fotoğrafın sağ üst köşesinde bira içip sigara tellendirmekle meşguldur.

    yarasın.
  • sözlük abazanlarını ifşa etme gibi kutsal bir görevi yerine getiren, elinden öpülesi hatundur.
  • üniversiteyi kazanarak anadolu'daki orta ölçekli bir şehirden istanbul'a okumaya gelmiştir. muhtemelen öğrenci yurdunda ya da birkaç arkadaşıyla öğrenci evinde kalmaktadır. çok büyük ihtimalle bir devlet üniversitesinde sözel / eşit ağırlıklı bir bölümde okuyor. twitter'ı ve facebook'u aktif olarak kullanıyor. twitter'da yaklaşık 150-300 arası takipçisi mevcut. gezi parkı eylemlerini destekledi ama sonlara doğru biraz bozduğunu ve eylemlerin bazı marjinal grupların eline geçtiğini düşünüyor. sporla ilgilenmiyor. tumblr veya bir başka blog hesabı var ama aktif kullanmıyor. last.fm'e üye. erasmus'a gitti ya da gidecek. avrupa'da en sevdiği şehirler amsterdam, barcelona ve prag. sigara içmiyor ama alkolü seviyeli kullanıyor.
  • kendisi ilkokul arkadaşım olur.

    not:ciddiyim.
hesabın var mı? giriş yap