• bu ülkede yaşamaktan nefret etme sebebi.
    http://www.radikal.com.tr/…ini_evlendirecek-1180184
  • ilgili haberin altındaki bir yorumu beğendim:

    "8000 liralık fatura nasıl olmuş ki? 2 göz odada ayda 100 lira desen yılda 1200 yapar hiç ödemesen 2.ayda elektrik olmaz faturanda olmaz. 100 liranın faiz neyse onla kalırsın. 8000 için bayağı bir çaba harcamak lazım. haberi yaparken sormak aklınıza gelmedi mi?allah bilir elektrik şirketine de nasıl oldu bu iş dememişinizdir . öyle ya, kızı var 14'lük satılacak.hikayesini pazarlarken bahane bulmak lazım_ o kızı her şekilde satacak fatura bahane. kızı kurtarın kurtarabiliyorsanız. yatılı okul meslek okulu herneydiyse yol açılsın. bunların da ebeveynlik hakları iptal edilsin. emsal olur. fakirlik olur kaç zengin var zaten ama çocuk satmak fikri mide bulandırıcı sempatinin zerresi yok içimde."

    adam haklı, dağılın.
  • o 8000 liralık elektriği nasıl harcadıklarını merak ettiğim ailenin babası. haşa yoksullukla alay edecek değilim ama şu insanları gördükçe türkiye'nin en büyük ihtiyacının doğum kontrol konusunda bilgilendirme olduğuna bir kere daha ikna oluyorum. varını yoğunu, böbreğini satanı duyduk ama ben eminim ki şu ilkede binlerce insan sokaktaki kedi köpeği yiyecek kadar aç bile kalsa kızını satmayı aklından geçiremez, yavrusunun kendi eliyle her gece tecavüze uğramasına müsaade edemez. o nedenle kusura bakmasınlar ama zerre kadar acıyamadım kendilerine. yardım edebilecek halde olsam belki düşünmeden edebilecekken kızını gelir kaynağı olarak göstermelerinden sonra bütün iyi duygularımı yitirirdim.

    ne diyelim allah diğer kızlarını korusun.
  • neresinden tutsan elinde kalicak bi haber. kucuk yasta evlendirilen kizlar, hastalandi diye aclik sinirina dayanan aile babasi, caresizlik, cahillik, mutsuz oldugundan emin oldugumuz evlenmis abla v.s obur tarafta da babasi mini cooper almadi diye annesini tehdit eden universiteli sinif arkadasim. ıntihar etmekle evet.
  • yaşamdan soğutan yeni bir olay daha. bu nasıl bir cahilliktir, acımasızlıktır. hükümet ise cehaleti azaltıp kadınlarımızı ve çocuklarımızı korumak yerine tecavüzcüsü ile evlenmeyi yasallaştırma peşinde. 14 yaşındaki bir çocuk çocuktur arkadaş kabul edin şunu ve canilikten vazgeçin.
  • radikal gazetesi muhabirleri açık açık suç işlemeye kalkan bir adamın adını habere yazana kadar polise ihbar etmemişler mi diye hayret ettiğim türkiye vatandaşı. en yakın zamanda mevcut hastalıklarından geberir gider umarım, kızını da esirgeme kurumuna verirler. orada bile daha kötü muamele görmez herhalde.
  • doğunun hangi bölgesinde, elektrik faturası sıkıntı oluyor ki acaba? bu borcu 8 bin tl yapmayı başardın ve çalışamıcak derecede hastasın gerçekten. son çare bu mu lan! iki kızını da 13-14 yaşında evlendirmek mi lan! tabii siz burdan konuşun, tuzunuz kuru edebiyatı yapmayın abi hiç. bu adamın empati kurulucak hiçbir tarafı yok. tamamen rezil, iğrenç ötesi bi yaratık.

    elektriğini kessinler, evinizi alsınlar abi. bu devlet ne kadar rezil olursa olsun, sokakta mı bırakıcak sizi. bu haberi yapmak için gelen haberciler, siz sokağa atıldığınızda da, sokaklarda yatarken de haberinizi yapardılar. sadece sözlük bile, bu durumda olan kaç insan için yardım kampanyası düzenledi. onun dışında, o kadar tv programı var, belediyeler, iş adamları var. dışarıdan gelen suriye'li insanlar bile, evlere yerleştirildi ve aylık paralar bağlandı.

    sana cahillikten bile bunları yapıyosun diyemicem çünkü bi insan cahil olsa bile, vicdanını, aklını bu derece kaybedemez. gerçekten insan olan yapamaz bunu.
  • baba yanlış yapmış mezhebi genişlik örneği göstermiştir.

    baba ne yapıp edip gerekirse bankadan kredi çekip borcunu ödeyeceği yere işin kolayına kaçmış
    daha 14 yaşında çocuk denilecek çağda borcunu ödeyene vereceğini söyleyerek insanlıktan utanmıştır.

    (bkz: oha)
  • şanlıurfa'da yaşanmış olaydır. adam 8000 liralık elektrik faturasını ödemek için 13 yaşındaki kızını 4000 lira başlıkla evlendirmiş. fatura ödenemeyince şimdi diğer kızını satacakmış. madem böyle rezil edeceksiniz ne diye dünyaya getiriyorsunuz o çocukları.
hesabın var mı? giriş yap