• katledilesi varliklardir. kapiya varana kadar 4-5 kisinin birasini bok ederler, arkalarina bir kere dönüp bakmazlar. kadindan ayi olmaz diye bir kural mi var bilmiyorum ama tecrübeyle bunlarin gelirken yarattigi dalga erken tanimlanabilir ve biraz atik davranarak arkasindan bira boca edilebilir.

    kosma sebepleri ise yüksek ihtimalle arayan babaya barda olduklarini çaktirmamaktir.

    (bkz: aradim mamafih bulamadim)
  • aniden patron arar, isle ilgili herhangi bir sorun vardir, ya da belki birine birsey olmustur, durum acildir ve telefondaki sesin net algilanmasi icap etmektedir. haliyle barin disina dogru kosarsiniz.

    bu arada elinde birasiyla, karsi duvara yaslanmis sarisin hatuna poz kesen ilkel benlige çarpabilirsiniz. o ki tüylerini kabartmis, doganin çagrisina uymak için hedefe kitlenmis, kur yapmaktadir; dengesini kaybedince karizmasi sarsilacak ve bu ise çok sinirlenecektir. bu ne densizliktir, ne haddini bilmezliktir!

    evet kizlar, korkarim siz katli vacip ayilarsiniz... lütfen barlarda cep telefonlariniza cevap verme huyundan vazgeçin. ha, yine de bluetoothu kapatmayin, arkadaslara lazim olabilir...
  • yaptiklari gayet dogal bir harekettir. erkekler de aynini yapabilirler ki bu da dogaldir.
    (bkz: ne var simdi bunda)
  • baska yerde olduklarini soyledikleri anneleri, sevgilileri aradigi icin kacacak yer arayan kadinlardir. tuvalet, bar cikisi, sessiz neresi olursa artik kacarlar. genellikle arkadaslarinin evinde muzik dinleyip, dedikodu yaptiklari yalanini soylerler.
  • arayan sevgilinin kulagini bar muzigi ile uguldatmaktansa onune cikani ezen kadinlardir ve isteseler iyi linebacker olurlar.
  • barin içindeki telefonlari en çabuk disaridaki kovaya tasiyanlari,takimlarina tam elli puan kazandiracak ve belki de yarismanin sonunda harika bir kitap setine sahip olacak hatunlardir.

    (bkz: trt nin akil sir ermez cocuk yarismalari)
    (bkz: tontonlarla ponponlar)
  • yüksek müzik sesinden dolayi bagira bagira konusarak, güzel bar ortamini bozan, kardesim seni mi dinlemeye geldik diye tepkilerle karsilasan hödük insanlardan olmayan insanlardir. böyle davranan erkekler de vardir. ama baslikta kadin model alindigi için; kadinlarin ne kadar düsünceli oldugunu bir kez daha dogrulayan davranis.
  • cep telefonlarının henüz pek icad edilmediği 90'ların ilk yarısında bunlar ellerinde neyle bar çıkışına koşarlardı, hep merak etmişimdir.
  • cep telefonunun dayanmadigi kulagi mutlaka diger elleriyle kapar ve telefonun diger ucuyla transa gecerler.
hesabın var mı? giriş yap