• selim erdem'in karde$i.
    bizans'ın yeni entryler kaynağı.

    "analı babalı ve bol kitaplı büyür in$allah."
  • burun estetiği konusunda kafayı bozmuş, estetik cerrah.
    aslen kbb uzmanı olsa da son on yıl boyunca, "nasıl daha iyi burun ameliyatı yapabilirim?" demekten kendini alamayıp bütün dünyayı dolaşan, türkiye, avrupa ve orta doğu'nun her yerinden mutlu hastaları olan ve nice doktorun "yok, bu burnu kimse düzeltemez!" diyerek uzak durduğu burunların korkulu rüyası haline gelmiş niptuck insanıdır. şahsımın da kemerli ve eğri burnunu düzeltmek suretiyle yıllar süren buhranlara ve nefes darlıklarına nihayet son vermiştir. gözlerindeki meslek aşkı ile karizmalar karizması bir abimizdir neticede.
  • yaşlı profesörleri gerçekleştirdiği 1.000 küsur ameliyatla solda sıfır bırakmış, aşmış estetik anlayışına sahip operatör doktordur.
    ameliyat öncesinde ve sonrasında bir psikoloğu aratmayan desteğiyle, tatilmiş bayrammış dinlemeden durmayıp hep çalışan bünyesiyle "insan mısın sen" dedirtir. tipi ve üstün kibarlık seviyesi sebebiyle hatun tayfasını "bizi de kes doktor emre" çığlıklarına boğan doktorumuzun kendi burnunun da estetik olması konuya son noktayı koymaktadır. ayriyetten sosyal medyayı da ihmal etmemiş, şuradan hayranlarına seslenmektedir: http://www.facebook.com/…emre-ilhan/158281844215227
  • fonksiyonel ve estetik burun cerrahisinde master seviyesine ulaşmış kulak-burun-boğaz&baş-boyun cerrahisi uzmanı. yapısal rinoplasti denen greft/komplike burun cerrahisinde, genç yaşına rağmen türkiye'de ve hatta dünyada önde gelen birkaç isimden biri olmayı başarmış. baştan abartı gibi gelse de, henüz 35 yaşına gelmeden 1000'in üzerinde ameliyat tecrübesi, yurtiçi ve yurtdışından oldukça yoğun hasta potansiyeli, internet ortamındaki yüzlerce olumlu hasta feedback'i de durumu destekliyor. ayrıca balıkesirli olup syal mezunu olması benim için hoş bir tesadüf oldu.

    http://www.rinoplasti.com/default.php
    http://www.emreilhan.com/
  • çok kısa bir süre sonra kendisine burnumu teslim edeceğim doktor.

    internet alemindeki olumlu imajı tarafımca ziyadesiyle doğrulanıp, onaylanmıştır.
    ameliyatımdan sonraki süreç için de aynı hislerle devam etmeyi umuyorum.
  • az önce aradım ben kendisinin muayenehanesini, mayısın ilk haftası için görüşme verebildiklerini söylediler. adam dolu demek ki la baya.
  • alanında son derece başarılı, ameliyat öncesi ve sonrası desteği hiç eksilmeyen, her ay düzenli kontrollerimde ilgi ve alakası ilk günkü sıcaklıkta ve samimyetiyle devam eden, muhteşem de bir profesyonel ekibe sahip olan canım doktorum. türkiye'de bu işi en iyi yapan ilk beş uzman içine rahat girer ayrıca.

    kendisine ameliyat olalı 6 ay oldu. artık ameliyatımın izlerini tamamen atmış durumdayım. zaten operasyon döneminde de ne ağrı, ne sızı, ne morluk ne de şişlik yaşadım. bu kadar rahat atlatmamın sebebi bünyem ile alakalı olabilir ama, kendisinin çok hassas, ince işçilik olarak tabir edebileceğimiz bir operasyon yapıyor olmasının katkısı da çok büyük kesinlikle.
    yaklaşık 10 ziyaret yapmışımdır kendisine. her ziyaretimde de hastalarından gördüklerim ve duyduklaırm beni hiç yanıltmayan, kendisi hakkında edindiğim olumlu izlenimi hep doğrıular nitelikte oldu. şu an son derece kaliteli nefes alabiliyor ve samimi bir şekilde oh be dünya varmış diyebiliyorum. bana bunu sağladığı için kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. bu arada müthiş de bir karizması vardır kendisinin, söylemeden edemeyeceğim.
    son olarak; çok ama çok tatlı bir ameliyat hemşiresi var. özgül hanım. mıncırıp mıncırıp yemek istiyorum kendisini.

    ayrıca; (bkz: #27843659)
  • muayenehanesinde ciddi zamanlama sorunu olan, bekletmeden hasta kabulü neredeyse olmayan, işini iyi yapan cerrah. asistanlari 5 kişiye aynı saatte randevu vererek hangi akla hizmet ediyorlar bilinmez! iyi bir cerraha kendinizi emanet etmenin bedeli her defasinda saatlerce beklemek olmamali!
  • havada uçuşan fiyatlar, deyimi 'burun estetigi' olmaktan çıkarıp, "abi burun satın alıyoruz galiba" ya getirmiştir. muayene(onun ücretine girmiyorum hiç.) hevesimiz kursagımızda kalmıştır.güncel fiyat 6000tl deniyor. yapmayın abiler.

    edit: nisan ayıyla birlikte, agız tadıyla artık 7000 tl diyebiliriz.
  • burun estetiği virtüözü. hastalarını ameliyat sonrasında unutmayan, ilgili insan.
hesabın var mı? giriş yap