• aramayı, görüşmeyi birden kesen arkadaş davranışıdır.

    üniversiteden bir arkadaşım vardı benim. ortak bir arkadaşımız sayesinde tanışmıştık ve birbirimizi çok sevdik.

    çok güzel gezerdik, gülüp eğlenirdik. sonra üniversite bitti, o babasının rahatsızlığından dolayı akçakoca'ya taşındı. irtibatı kesmedik. sürekli araşırdık, günübirlik gelirdi buluşurduk.

    çeşmeye, akçakoca'ya onun yanına giderdim kalmaya, o da ankara'ya geldiğinde bizde kalırdı. evi olmasına rağmen biz bırakmazdık.

    sonra annesi ve babası vefat etti üst üste. çok üzüldük ailecek. destek olduk ona.

    sonra yine araşmalar, görüşmeler.

    arkadaşım akçakoca'da kaldı, ankara'ya dönmedi,sevmediği için. kendini de oyalamak için ikinci üniversiteye başladı ve ne olduysa bundan sonra oldu.

    arayan, hatır soran, doğum günün kutlayan kız aramaz sormaz oldu. hep ben mesaj çekiyorum, ondan karşılık yok. aramalara da dönmüyor. arıyorum, aaa içerideydim, okuldaydım diye geçiştiriyor. baktım olmayacak, dedim bilmeden seni kırdım mı üzdün mü, niye böyle soğuksun. yok hatunum ne kırması, olsa söylerdim dedi. hatta bir kaç kere de ısrar ettim söyle diye. yok öyle bir şey dedi.

    ankara'ya her gelişinde bana haber verirdi, kısıtlı zaman da olsa görüşürdük. artık gelişlerini yer bildirimlerinden öğreniyorum.

    çok üzgün ve kızgınım. tamam, ağır şeyler yaşadı. hiç kolay değildi. tek başına kaldı hayatta; ama insan kahroluyor niye böyle oldu diye.

    aramızın tekrar eskisi gibi olmasını çok istiyorum; ama olmayacak sanırım.
hesabın var mı? giriş yap