192 entry daha
  • benim için önemli bir faktör değil ancak toplumsal kabuller ve mevcut statüko neticesinde bir insan kolay kolay çöp karıştırmaz, bu hem fiziken zor, hem sağlık açısından zor hem de toplum psikolojisi açısından etkileri olan bir iştir. yani bir birey kendisine iş olarak bu işi seçiyorsa gerçekten ihtiyacı vardır, yoksuldur.

    el açmıyorlar, dilenmemekteler, kendileri ile barışıklar, topluma en faydalı işlerden birisini yapıyorlar. üstelik bunu yaparken asla toplum düzenini bozmayı düşünmemekteler. üstelik bugüne kadar bir tane haberde dahi kendilerinden olumsuz bir davranış görmedim. toplumun kendilerine bakış açısını bilip, buna reaksiyon olarak çoğu zaman geceleri çalışacak kadar da olgunlar...

    siyasetçiler, çakma popüler yıldızlar, yarım ağızlı çemcük plaza tipleri, hiç bir halta yaramayan basın ve köşe yazarları, minibüsçüler, taksiciler vs. vs. vs. var ya bu adamlardaki şaffağın onda biri yok alayında... hepsi kardeşim olsun... el özet bu toplumun en haysiyetli, en onurlu, en gururlu, en temiz, en gurur duyulacak kişileridir.
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap