• deprem cantasi icin aldigim ama hastaliktan ya da cevremdeki hasta insanlardan oturu surekli kullanarak bitirdigim maskeydi. bu sebeple daha 4 gun once tekrardan siparis etmistim. o zamanda da fiyat artisi dikkatimi cekti ama virus salgini nedeniyle normal karsilamistim.

    neyse aldigim urunun kargo takibine bakayim derken urun fiyatinin 48 tlden 117 tlye yukseldigini gormemle dumur oldum. hatta farkli bir tedarikci ise 230 tlye satiyordu. su anda baska bir sitede ise 2 kutuyu 70 tl civari fiyattan 270 tlye yukseltmis gorunuyor.

    hic degismez, en ihtiyac duydugumuz donemlerde kaziklama ic gudumuz depresir. teror olaylarinda turk magdurlari araclara almayip da yabancilardan 100 dolar isteyen taksiciler, deprem sonrasinda bir sudan 50 tl alan esnaf, yine deprem bolgesinde kiralarini 2 katina cikaran ev sahipleri... neydi o? batinin ahlaksizligi, evet.

    editlemek zorundaydim: aldigim urun ile bana gonderilen urun ayni cikmadi. talep coklugu yuzunden ayni kalitede baska urun gonderdigini beyan eden cakal tedarikci, bana bildiginiz kagit maske gondermis. normalde kagit maskeler 25 lira civarindayken, 50 liraya ayni kalite diye kakalamaya calismis lan. allahtan kormaz kuldan utanmazlar, yoksa elinde iptal et amk, kimi kaziklamaya calisiyorsunuz.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap