91 entry daha
  • 35 yaşındayım her gün bıçakla çıkıyorum dışarı demiş bi yazar. attığı bıçağın fotoğrafına bakıyorum, isveç çakısı. saplasan birinin kas dokusunun altına bile yetişmez. sonra kadir'in taşıdığı bıçağa bakıyorum, bana saplasan öteki tarafımdan çıkar. neyi savunuyorsunuz anlamak güç harbiden. böyle bir bıçak taşımak, olası bi gelecekte ters düştüğüm biri olursa onu öldüreceğim demek açıkça.

    öteki yandan bu başlık sabıkalı bir adamı iyi göstermek için de açılmış değil. başlığın açılma sebebinin sosyal medyanın, cinayet işlemiş birini kahraman ilan etme çabasından dolayı olduğunu açıkça görebiliyorum.

    eğer kadir bu olaydan ceza almadan çıkarsa bu demektir ki artık insanlar adaleti kendi elleriyle verebilir. olması gereken kadir'in iyi niyetli de olsa bir katil olduğunu kabul etmektir. bunu anlayamayacak kadar salak insanlar dolmuş sözlüğe.

    neyse olmadı salarız kadir'i sokağa, veririz eline bi katana, sokağa çıkıp yanlış bir şey yaptığını düşündüğü insanları kesip gelir ve ekşi sözlüğün kralı olur.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap