1 entry daha
  • uçaklarda, süper spor otomobillerde, yarış motosikletlerinde, bisikletlerde, toplam ağırlığı azaltma eksenli kullanılan karbon, bisiklet camiasında da pek bir tutulur hale geldi.

    bilgisayar destekli tasarımlarla fantastik kadrolar imal eden namlı firmalar, a4 kağıdı inceliğindeki bu bisikletleri, yüksek kar marjları ile pek de bir rahat satabiliyorlar. yüksek albenili tasarımlar, son kullanıcıyı satın almaya iknada hayli hamarat.

    http://imgbox.com/jllcyhai

    yaklaşık 28 yıldır bisiklete binen gerçek bir bisiklet delisi olarak size şunu söyleyebilirim ki karbona hiç mi hiç bayılmıyorum. kağıt bebek onlar. hassas, nazenin, çıtkırıldım, mızmız...

    bakmayın siz tour de france'daki karbon bisiklet zibilliğine. alayı sponsor anacım! alayı kısa süreli. kullan at yapıyorlar neredeyse. e sen öyle misin? bir alacaksın, yıllar boyu kullanacaksın. uzun süreli kullanım için ben hiç ama hiç önermiyorum bu makineleri...

    bir titanyum, bir çelik, bir zirkonyum öyle mi! al kullan, dededen toruna. şu an kullandığım bisiklet 2014 model misal. titanyum bisiklet de almayı düşünüyorum bundan özge. el yapımı bir titanyum bicycle! al, 1000 yıl kullan. hiç bi şe olmaz.

    yollarda görüyorum bu resimdeki time trial cycle'ları. elime veriyorlar evet ama ben onları ayrı bir klasmanda tuttuğum için kafama takmıyorum. adam 50 bin tl vermiş trek'e, bırak da geçsin he mi? bisiklet 7 kilo falan. olaaaay!!!

    karbon bisiklet nasıl üretilir?
    niçin karbon bisikletler misli misli pahalı?
    evet şimdi de size, hârikulâde bir video ikram edeceğim. adam, sıfırdan kadro yapacak. karbon kadro. sonra komponentler, sele, jant seti vs ile bisikleti toplayacak. video tek kelime ile olaaay!

    barcelona'da el yapımı bisikletler üreten bir firma. harbiden de el emeği, alın teri. işçilik şaa haa ne!

    https://youtu.be/kd9kitefzxe
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap