• spinapubica mağduru olmaktan daha kötü olduğunu düşündüğüm durum..
    neyse ki ben onun envai çeşit hakaretlerine maruz kalarak henüz vakit varken utanç duymaktan kurtuldum..

    insanlar başka başka kişiler için başka başka şeyler ifade edebilirler.. mesela abim benim siyasi personamdan hazzetmezken beni kardeşi olarak çok seviyor olabilir, bu nedenle bana toz kondurmayabilir.. onun için başka hiç kimseler tarafından keşfedilmemiş anlamlarla yüklü olabilirim.. anlamım kime ve neye göre değişirse değişsin tarzım ortadadır ve tektir.. mesela ben en sert kavgalarımda bile dilimi hakaretamiz sözcüklerden arındırmayı bilirim..

    spinapubica sözlük dahilinde, pkk'nin bilmemne anıtı başlığına "üzerinde burali yazan anıt" yazabilmiş; nick başlığımın altında "foseptikteki mikser" ifadesini kullanabilmiş; husumet içinde olduğum bir yazarın nick başlığında benden sözederken "yan yatırsan buradan aya merdiven olur" şeklinde fiziksel özelliklerime saldırabilmiş; sözlük dışındaki bazı ortamlarda benden sözederken sosyalist feminist orospulara ölüm gibi ifadeler kullanabilmiş bir insandır..
    böyle bir insandan utanç duymam sözkonusu bile olamaz..

    madem utanç duymuyorum bu entryi neden yazdım?
    bir başkasının damak zevkini doyuran, muhteşem lezzette bir şeftalinin kabuğu benim alerjiden mefta olmama neden olabilir.. ben bu ölümcül alerjiyi yaşadım ve hayatta kalmayı başardım.. şimdi şeftalinin en güzel meyvelerimizden biri olduğuna beni hayatım boyunca kimse inandıramaz.. o şeftalinin içindeki bilmemne vitamini ile hayata dönmeyi başaran ağır bir hasta bile..
    kayısıyı çok seviyor olmam da onun komşusu olan şeftaliden uzak durmamı engelleyemez.. çünkü şeftaliye yaklaştığım anda hayatım tehdit altında..

    başa kalan başlık editi: yıllar yılı böylesi bir başlık açmayı aklıma bile getirmemişken, hazır açılmışı var diyerek iştirak ettiğim ve birbiriyle çelişen iki entry nedeniyle dahil olduğum 3 numaralı entry idi bu.. halihazırda önceki entryler silinmiş bulunuyorlar.. başlık başıma kalmış evet.. o değil de önceki iki entryden bağımsız kalınca kel başa şimşir tarak gibi olmuş..

    en beğenilenin ötesinden gelen edit: 6 yıldır şurada yazarım.. kim ne derse desin binlerce entrymin arasında harbiden en beğenilenlere girecek kadar kıymetli olan onlarcası mevcuttur.. hiçbiri girmediler elbette.. az sayıda da olsa bu kıymetli entrylerim bir kaç kişinin dikkatini ya çektiler ya çekmediler.. lafı dolandırmadan sadede geleyim:
    işbu entrynin haftanın en beğenilenlerine girmesi sözlükteki oy verme/vermeme alışkanlıklarının neyin üzerine oturduğunun açık bir göstergesidir..

    bu entryde yazdıklarımdan değil (zira yazdıklarım gerçek) ama bu tür bir entry ile dikkat çekmiş olmaktan utanıyorum..
    (bkz: utanmak)
    mümkünse muayyen olmayan aralıklarla haftanın en kötülerine girmeye devam etmek istiyorum..
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap