75 entry daha
  • çoluk çocuk demeden sivil öldür, asker öldür, insanlara zorla istediğini yaptır yapmazsa öldür, gencecik çocukları analarından koparıp dağa çıkar, gencecik kızları dağa çıkartıp tecavüz et, terörist olmayan kürtleri sırf vatanını sevdiği için öldür, yurtdışında türkiye'yi kötülemek için sabahtan akşama kadar ingilizce tvit attır, türkiye aleyhine ne olursa olsun atla

    sonra demokrasi de. hasssssiktirin ordan.

    ulan pkk pyd ypg dhkpc gerçeği varken insan azcık utanır lan. barış demeye utanır. demokrasi demeye utanır.
    doğuda faşizmin, antidemokratikliğin kitabını yazıp sonra böyle ponçik açıklama yapıyorsunuz ya sizde şeref,ar,namus bir gram bile yok.

    hayatımda gördüğüm muhtemelen de görebileceğim en iki yüzlü, aşağılık insanlarsınız. insan demeye bile dilim varmıyor.

    sempatizanları, çıkın mertçe ben pkk sempatizanıyım diyin. yok akpymiş mhpymiş siktirtmeyin belanızı. bi tanesi de diyemiyor. çünkü suç unsuru. artık bu konuda daha katı olmalı devlet, başlarını kaldıramamalılar.

    daha dün yalan yanlış haber pompalayarak kürtlere ırkçılık yapılıyor algısı kastınız. be şeref yoksunları öldü lan çocuk. ölüden prim kasmak ne demek ya. üstünden propaganda yapmak nedir. üstelik yanlış anasını satıyım. tamamen yalan dolan. sizin yüzünüzden babası açıklama yaptı kameralar karşısında. birkaç saat önce kaybetmiş çocuğunu. acısı daha taze. sizin yüzünüden çıktı konuştu adam.
    ve hala hdp tviti silmemiş. umurlarında bile değil yalan olduğunun ifşalanması. herifler 7/24 dezenformasyon yapıyor zaten.

    işte bu yüzden alçaksınız, iki yüzlüsünüz. katilsiniz. bebek katilisiniz. çocuk katilisiniz. zorla çocuk yaşta kızlara dağda tecavüz edip batıda feministlik yapacak kadar şeref yoksunusunuz.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap