3106 entry daha
  • özellikle de şu zamanlarda hayat inanılmaz zor. parasızlık insanı en çok dibe götüren nedenlerin başında gelir. sağlığa erişimde bile eşit değiliz. eğer ki hayatınızda her şey tepetaklak gitmeye başladı ve üstelik maddi sıkıntılarda kafanıza kafanıza vuruyorsa dip çok uzakta değildir. tam bu nokta aslında insanın hayatının kırılma noktasıdır ya arabeske sarar hayat sillesi gibi bahanelerle dip yüzeylerde ömür boyu gezilir yada bir süre (artık olmak istenen her neyse ona ne kadar süre gerekiyorsa) birçok şeyden vazgeçip hayatı değiştirecek şeylere kanalize olmak gerekir . işten zaman mı kalmıyor ? kalır bir saat az uyu , arkadaşlarla bir saat az goy goy yap vs vs.
    insan bu kırılma anlarında psikolojisine nasıl bir çukurda olursa olsun hakimiyet kurmaya çalışıp karanlığı yarmaya çalışırsa düştüğü dipten dönüşmüş olarak çıkıyor. dibe vurmuşluğu her zaman olumsuz sonuçlarla bu yüzden değerlendirmemek gerekir. bazı dipler kurumuş dallardan kurtulup tazelenmek ve kökleri daha derinlere salıp büyümek için gereklidir.
    kendinize bakış açınızı ve olayları yorumlama şeklinizi değiştirin . tek tavsiyem bu olabilir . sorunlarınızı kendiniz çözmek zorundasınız ve bunun için tek bir anahtar yok yapın yıkın tekrar yapın tekrar yıkın...
2586 entry daha
hesabın var mı? giriş yap