6 entry daha
  • ne kadar doğru bilinmese de oynadığı takımın teknik direktörü kendi kafasına silahı dayadığı sırada ne yaptığını çok merak ettiğim futbolcu.. hadi diyelim ki o an bilemezdi, peki öğrendiğinde ne yaptı acaba? gönül rahatlığıyla yeni klübünün yöneticileriyle pazarlık yapmaya devam edebildi mi? istanbul'da yaşayacağı muhteşem hayatın, bineceği arabaların, birlikte olacağı kadınların hayallerini mi kuruyordu hala?

    iş ahlakı anahtar kavramımız sanırım ali bilgin konusunda.. diyelim ki gerçekten paranı alamadın.. diyelim ki haksızlık yaptı sana yöneticilerin. yahu hiç mi arkadaşın yoktu birader senin o takımda? insan nasıl yalnız bırakır o kadar önemli bir maçta arkadaşlarını.. kolu, kafası kırıldığı halde oynamaya çabalayan kaç futbolcu gördük şimdiye kadar, hiç mi izlemedin be arkadaşım onları? arkadaşların maç bittiğinde sahada göz yaşı dökerken hiç mi sızlamadı için?

    buraya yazıyorum arkadaş.. bu sene anlamaz nasıl olsa daha önce hiç yaşamadığı bir hayatın sarhoşluğunu yaşayacak.. ama seneye yedek klübesinde arada bir takılacak kameralara bakışları.. çok gördük biz bu sahneleri.. çoğunun şimdi nerede oynadığını bile bilmiyoruz..
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap