8 entry daha
  • dinci sloganıdır. "alkol felakettir!" sloganını kendimi bildim bileli dinci çevrelerince duyarım.

    peki niye böyle bir sloganda ısrar ederler? sebebi basit. islam dini alkollü içkileri haram kılmıştır. din; insanları din içerisinde tutmak ister. alkollü içki içen birisi dinden uzaklaşacağından bu tip insanları din içinde tutmak zorlaşır, bazen mümkün olmaz. din içinde tutulamayan bir kişi de din ile köleleştirilemez. işte tüm sıkıntıları bu... asıl felaketi size söyleyeyim. dini baz alarak "alkol felakettir" diyenler bu ülkeye en büyük felaket getirenler olduğundan hiç kuşkunuz olmasın. damgalı, pullu mullu, mühürlü belgelerle hem de...

    yapılan yüzlerce bilimsel araştırma var. günde bir iki kadeh içilen alkollü içki kalp-damar hastalıklarını önlemekte yararlıdır. iyi kolesterol olarak bilinen hdl kolesterolü, diyabet riskini gösteren hemoglobin a1c ve kanın pıhtılaşmasını sağlayan fibrinojen üzerinde alkolün yararlı etkilerinden kaynaklandığı sonucuna varıldı.
    eczanelerde satılan sıvı ilaçların 700'ünden fazlasında alkol vardır. alkol bir çok sektörde kullanılmaktadır. bunlara detaylı girmeyeceğim.

    eşekler gibi içersen elbette alkol adamın hamına kor. adam gibi içersen faydalıdır. oturur kilolarca kırmızı et yersen adamı gut hastalığına götürür. her şeyin azı karar, çoğu zarar...

    hep söylerim; ingilizlerin amerikalıların viskisi, fransızların şarabı konyağı, rusların votkası, almanların birası vs. meşhurdur. bu adamların pek ayık dolaştıkları da söylenemez ama dünyayı da bu adamlar yönetiyor. hani alkol felaketti?!..

    din ile uyutulup ayran içenlerin hali ortada... detaylı anlatmaya ne hacet!..
158 entry daha
hesabın var mı? giriş yap