2131 entry daha
  • ben öncelikle tüm bursalı kardeşlerimden özür diliyorum. bunca zaman sizin trafikte en kötü şoförler olduğunuzu düşünmüştüm ancak daha kötüsü varmış; hakkınızı helal edin.

    bu nadide şehir açık ara sakarya'dır benim için.

    ulan biriniz de dönel kavşakta yol verin hayvan herifler. orada taliden ya da ana yoldan geliyorsun; belediye öküz kadar yol ver tabelası koymuş, yaya yolu çizmiş o da yetmiş kasis yapmış sen yine de ipini koparmış hayvan gibi geliyorsun.. dönel kavşak dediğim de küçük bir yuvarlak değil he, yanlış anlaşılmasın ülkede o yüzölçümünden daha küçük ilçe var amk.

    serdivan'da zaten dedim herhalde burayı ikinci otobana bağlamışlar; şehir içinde 70'den aşagı giden yok; 80 90'lar hak getire. pezevenkler bir de yaya yoluna yaklaştıkça daha da hızlanıyorlar yaya geçmeye kalkarsa zaman kaybeder diye; eve gidip füzyon yapacak çünkü algısını siktiğim.

    sinyal kolu zaten bunlar icin tespih asma aparatı zaten onu söylemeye gerek yok.

    devletimize buradan sesleniyorum; sakarya'da maden var ey yüce devletim. buraya eds, hız tüneli koyun, polis denetimlerini arttırın; dış açığımızı buradan kapatabiliriz; ya da adam akıllı araba kullanmayı, yayalara ve birbirlerine kars8 saygılı olmayı ögrenirler.

    not: bu entry düzgün şoförleri tenzih edilerek yazılmıştır. %3 filan vardır yani tahminim *
1636 entry daha
hesabın var mı? giriş yap