9 entry daha
  • sağlık bakanlığı'nın açıklamasına göre bir uzman doktor ek ödenekle beraber ortalama 5.500 ytl kazanıyormuş ve bundan çok daha fazla kazananlar da varmış. bu sebepten, bu parayla aç kalınmayacağını düşünen sağlık bakanlığı artık ya hastane, ya muayenehane uygulamasını başlatma kararını almış. sağlık sektöründen bir haber bir vatandaş bunu okuduktan sonra başlıyor yolda, işte, otobüste, dolmuşta, "doktorlar da ağlıyorlar hala. bak 5.500 ytl alıyorlarmış. bizim halimize bak. ne doymaz adamlarmış.". ondan sonra bir hasta yakını çıkıyor güpegündüz saygın bir doktoru silahıyla vuruyor falan da filan.

    tıp fakültesinden mezun olduğu andan itibaren hayatını kazanmanın 1001 yolunu arayan doktorlardan "hastanedeki ünvanlarıyla özel yerlerine hasta çekmeye çalışan niteliksizler" diye bahsetmek oldukça düşündürücü. yeri geldi aynı anda 3 poliklinikte çalıştılar, yeri geldi gece nöbetlerine kaldılar. muayenehane açtılar, sinek avladılar. iktidar yanlısı başhekimler, başhekim muavinleri döner sermayeden kendilerine düşen payları aldılar. yeri geldi bir kliniğin üstün performansının getirdiği döner sermayeler tüm kliniklere eşit olarak dağıtıldı.

    doktorlar sağlık bakanı, başbakan, bakan seviyesinde durmak bilmeden aşağılandı, rencide edildi. şimdi doktorlar hastanelere girerken ve çıkarken manyetik kartla yoklama veriyorlar. yıl sonuna doğru da muayenehaneleri kapatılacak. bir yandan da yabancı 5000 doktor getirtilecekmiş doktor açığını gidermek için. beri yandan senede 2 kere türkiye'ye gelip, tv'den inmeyen mehmet öz'leri de biliyoruz. gerisini siz hesap edin artık elinizi vicdanınıza koyarak..
131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap