18 entry daha
  • istifasını açıklamak için düzenlediği basın toplantısından açıklamalar:

    "istifamı açıklamak için basın toplantısını düzenliyorum."

    "uzun uzun düşünerek, sakin bir şekilde ve yönetimdeki arkadaşlarıma danışarak aldığım bir karardır." (dün hiç istifa etmeyi düşünmedim, düşünmüyorum diyordu)

    "katalonya yönetimi oylamanın tek bir yerde değil farklı yerlerde yapılmasını istedi. isteklerimize cevap vermedi ve 15 gün içinde 21 farklı mekan için hazırlık yapma amacıyla ek süre isteğimize de cevap vermediler. katalan yönetiminde çelişkili ve sorumsuz kararlar alındı." (yalan. sadece camp nou'da oylamanın yapılacağını açıklamışlardı ve başka bir alternatif sunmamışlardı.)

    "şampiyonlar ligi'nden elendikten sonra (rezil olduktan sonra) istifa etmek en kolay işti. ama kulübün yönetimini teknik direktör olarak yeteneksiz biri varken bırakamazdık." (bayern hezimetini setien'e bağlıyor. setien de en son kulüple davalıktı alacaklarını ödemedikleri için. o yüzden baya sallamış. ama sorarlar sezon başında valverde'yi kovmak varken durdun ocak ayında neden kovdun, valverde kalsaydı da zaten bir şey değişmeyecekti ama bu dolandırıcı onu demeye getiriyor.)

    "aileme, yönetim kurulundakilere ve bana hakaretler yağdırıldı. tehdit mesajları aldık."(istifasını isteyen twitter hesaplarına bot hesap bunlar derken iyiydi değil mi sayın dolandırıcı? bot hesaptır sana hakaret edenler de. sen iyi bilirsin nasıl olsa kendi oyuncularını karalamak için sosyal medya şirketleriyle işbirliği yaptın.)

    "bu kulübe hizmet etmek bir onurdu. bugün ekonomik önlemleri tamamlamadan istifa ediyoruz. umarım önümüzdeki günlerde bu durumu düzeltmek için adımlar atılır. aksi halde kulübün geleceği için büyük sorunlar var." (kulübün ırzına geçip bıraktım diyor. kulübün başında sen vardın be dolandırıcı herif)

    "ayrıca çok önemli bir haberim var. dün, yeni kurulacak olan avrupa süper ligine katılmak için yerimizi garantileyecek anlaşmayı yaptık. kulübün ekonomik sürdürülebilirliği için bu lige katılmamız önemliydi. ayrıca bugün de dünya kulüpler kupasının yeni formatını kabul ettik." (mart 2021'de zaten gideceksin sen ne hakla senden sonraki yönetimleri bağlayacak hayati kararlar alabiliyorsun ve bunu zafer gibi anlatabiliyorsun?)

    "futbol takımının yeniden yapılanması için geç kaldığımızı kabul ediyorum. 1 yıl önce yapmamız gerekiyordu." (bir şey yapmış durumda değilsin ama 2015'ten beri yaptıklarınla zaten yeterince zarar verdin.)

    "la masia'yı dünya standartlarına getirdik." (o yüzden 2014'ten beri yalnızca sergi roberto çıktı bu sezona kadar. ansu fati geçen sezon resmi olarak a takım oyuncusu değildi o yüzden bu sezon diyorum. la masia'da yetişen gençleri üçe beşe bakmadan sattın sürekli. neyin standardı bu?)

    "umarım zamanla bu 10 yılda başardığımız işlerin değeri anlaşılacak. 10 yılda futbolda 22 kupa kazandık." (xavi-iniesta-messi üçlüsüne yat kalk dua et beceriksiz herif. onlar olmasa hiçbir şey yapamazdın. zaten 2'si kulüpten ayrıldığından beri hiçbir şey kazanamıyorsun lig haricinde. onu da messi alıyordu zaten. sanki kendi yaptığı transferler işe yaramış da kadro kurmuş gibi konuşuyor)

    ve dolandırıcı josep maria bartomeu k-a-ç-a-r.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap