3273 entry daha
  • josep maria bartomeu dolandiricisinin istifasi sonrasi secimler yapilana kadar goreve getirilen carles tusquets, goreve geldikten haftalar sonra sonunda secim tarihini acikladi: 24 ocak 2021!

    gecici yonetimin 5 hafta ile 12 hafta arasi bir surede yeni secim yapmasi gerekiyordu. tusquets, bartomeu'nun masasi oldugunu kanitlar sekilde secimleri bu 12 haftalik surenin 11. haftasina koydu. zaten su ana kadar oyuncularla yapilan kontrat gorusmelerinde de oyuncularin yeni yonetim gelmeden indirime gitmek istememesinin sebebi tusquets'in bartomeu kuklasi oldugunu bilmelerindendi. cunku yeni onerilen kontratlar bu yil %50 indirime giderken yeni yonetimi esir alacak sekilde duzenlenmeye calisiliyordu.

    ustune hala espai barca icin de ustlerine vazife olmadan anlasma yapmaya calisiyorlar sonraki yonetimin soz hakkini yok sayarak.

    bartomeu fiilen gitmis olsa da hala kulubu yonetmeye devam ediyor.

    takima yapilacak takviyelerle ilgili de buyuk soru isaretleri var. memphis depay ve eric garcia icin hala durum yokluyorlar, junior firpo ve ousmane dembele'yi satmaya calisiyorlar. tamam gitsin onlar ama 24 ocak'ta yapilacak secim sonrasi yeni yonetim goreve gelene kadar transfer donemi kapanacak. sadece 1 hafta kaliyor cunku secimlerden sonra geriye. tabi o sirada bartomeu kuklasi bu yonetim mali hesaplari biraz duzeltmek icin messi'yi satmaya calisacak. su an icin bu skandal secim tarihinin baska mantikli aciklamasi yok.
825 entry daha
hesabın var mı? giriş yap