• tanım: istanbul levent’te ünlülerin diş kliniği. (bkz: ivana sert) (bkz: ceyhun yılmaz)

    rezalet özeti: ayıplı yapılan dişlerimin düzeltilmemesi, mağdur olmam ve dava süreci.

    ben bu ülkede, bir hizmetin parasını ödeyen herkesin eşit hizmet alması gerektiğine inanıyorum. paylaşacaklarım, paramı geri alma sevdasından değil, yapılan haksızlığı herkesin görmesini istememden kaynaklanıyor. umarım benden sonra, insan seçmeden hizmetlerine devam ederler.

    (bkz: denovadent) ağız ve diş sağlığı polikliniğinde dişlerimin
    sorunlu olması nedeni ile hakan yılmaz isimli diş hekiminin tavsiye ve talimatı ile 3 ekim 2019 tarihinde üst çeneme 9’lu tek parçadan oluşan metal destekli diş köprüsü tedavisi yapıldı. söz konusu tedavi ücreti olarak kendisine 9.000,00 tl, her ayın birinde, ayda 1000 tl olarak size elden, o zamanki patronum tarafından ödendi.

    tedavi bittikten bir süre sonra, 9 nisan 2020 tarihinde yapmış oldukları köprü üzerinde açıklık ve oynama hissetmem üzerine whatsapp üzerinden iletişime geçtim. durumu anlatarak söz konusu ayıbın giderilmesi hususunda görüşlerimi önce sekreterlerine, sonra kendilerine ilettim.

    öncelikle o bölgeye dolgu türü bir tedavi uyguladılar. akabindeki tarihlerde sekreterleri aracılığıyla sizinle tekrar whatsapp üzerinden iletişime geçtim ve beni tekrar muayene ettiler. tarafıma söz konusu köprüyü çıkartırsak kırılma ihtimalinin olduğunu, bunun çok riskli olduğunu köprünün yeniden yapılması gerektiğini söylediler ama bu tedaviyi yapmadılar.

    istersem orada bulunan 4 adet dişi kesebileceklerini ama, o bölgede dişsiz olacağımı tarafıma ilettiler. bunun üzerine 3 farklı diş hekimine olmuş olduğum muayene sonucunda, köprünün planlama hatası sonucu yapıldığını ve ayıplı hizmet nedeniyle söz konusu köprünün ücretsiz olarak yeniden tedavi edilmesi gerektiğini söylediler.

    yine diş köprüsünün minimum 3 ile 5 yıl arasında ömrü olduğu üç
    beş ay sonra çıkan sorunlar nedeniyle diş hekime tedavisinin sorunlu olduğunu tarafıma söylediler. bunu kendilerine iletmeme rağmen herhangi bir ücretsiz ayıbının giderilmesi konusunda gelişim göstermediler.

    bu sebeple kendilerine ihtarname çekerek ayıplı olarak yapılan diş hizmeti bedelinin
    tarafıma verilmesini talep ettim. bundan sonra dişlerimi uygun bulduğum bir diş hekiminde bir kısmını kestirerek, 3500 tl ödeyerek tekrar yaptırdım.
    dişlerimi tekrar yapan hekim dava dosyası için ağzımın kalıbını alarak, ayıplı diş hizmetini belgeledi. bunları fotoğraflarda görebilirsiniz.

    https://hizliresim.com/tv4mnd
    https://hizliresim.com/zh8zlx

    tek isteğim, bu durumun duyulması ve bundan sonra benim gibi insanların mağdur edilmemesi. ben o zaman ayda 2000 tl alırken, dişlerim için ayda 1000 tl ödedim. zor geçindim. tekrar edeyim, amacım paramı geri almak değil, hatalarını düzeltmeleriydi.

    vakit ayırıp okuyan, destekleyen herkese çok teşekkürler.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap