7 entry daha
  • lauren lee smith’in canlandırdığı lelia, duygusal uyumsuzluğunu cinsellikle telafi ve ifade eden bir kadın. filmin başındaki mastürbasyon sahnesi ve hemen ardından kendini sokağa attığında duyduğumuz iç sesle tanıtıyor kendini seyirciye. biraz doyumsuz, çokça cesur bir karakter. cesareti, deformasyonunun farkındalığı ve paylaşımındaki rahatlıkta. ne istediğini bilmediği halde, sürekli bir arayışta.

    smith, herhangi bir aktristin cesaret edemeyeceği türden bir rolü fiziksel özellikleri ve yeteneği ile pekiştirip koymuş önümüze; üstelik servis de gayet sıcak ve doyurucu.

    david’i canlandıran eric balfour ise kariyerini televizyon ve sinemada kötü çocuk olarak şekillendirmiş bir aktör. six feet under’da uyuşturucuya bağımlı, bu filmde aşka.

    film, tamara faith berger'in romanından uyarlanmış. yan hikayelerin yetersiz olduğunu düşünenlerin yaftası ‘porno lan bu film’ olacaktır. tartışmaya açıktır. ben hikayeyi gayet realist, uyarlamayı yeterli, oyunculuğu tatmin edici, renk ve ses kullanımını görkemli buldum.

    lie with me, ülkemizde ‘türk sinema seyircisinin bu filmi izlemesi sakıncalıdır’ denilerek, yasaklandı. iyi de oldu, bu mevzuları kurcalamaya gerek yok buralarda; cinsel iştahımız kabardığında aile içinde ya da dışında taciz edebileceğimiz insan çok, biz bize yeteriz.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap