179 entry daha
  • videonun altındaki yorumlarda bir youtube kullancıısı fetöcü yasin'in gerçek hikayesini yazmış.

    https://www.youtube.com/…ugwvmnpd1xw9dnempfz4aaabag

    görsel

    "hikayeyi zaten sen anlatmışsın gerçekleride ben yazıyorum
    7.sınıfta tanıştığın abiler sayesinde askeri lise sınavlarına girdin ve onların yönlendirmesiyle ışıklara gittin.
    askeri lise olmasına rağmen fazla zorlu öğrencilik hayatın olmadı çünkü komutanların fettullahçı olmayan öğrencilere işkence yapmakla meşgullerdi sende haftasonu abilerine okulda olanları anlatmakla.
    takribi 2013 2014 gibi harp okuluna geçtin ki fethullahçıların harbiyede en rahat olduğu dönem. onlardan olmayan tüm öğrencilerin temizlendiği ergenekon balyoz gibi davalarla ordunun bel kemiği atatürkçü subayların olmadığı harbiye.
    sonra 15 temmuz geldi ve abilerin seni yine yarı yolda bırakmadı. türkiyenin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine sınavsız harbiyede yaptığın yüksek ortalamayla geçtin.
    normal bir hayat yaşayan başarılı bir profil sergiledin çevrendekilere ve bunları yaparken gerçek kimliğini gizledin ailenden bile. amacın başarılı bir hayat kurup günü geldiğinde sümüklü mehdinin direktiflerini uygulamaktı.
    sonra birgün oldu işler ters gitti. tutuklanan ve senin fethullahçı kimliği bilen birisi etkin pişmanlıktan faydalanıp senin adını verdi. abilerin tabi ki seni yine yarı yolda bırakmadı. buluştuğun gaygubet evinde mp3 çalardan yerde oturarak hocaefendiyi dinledikten sonra abin tüm yurtdışına çıkma rotanı çizdi. sende herzamanki itaatkarlığınla onların dediklerini yaparak şu anki olduğun yere gittin.
    bundan sonraki tüm hayatında da onların dediği her şeyi yapacak kendi duygu ve düşüncesi olmayan zavallı bir insan olarak günün birinde geberip gideceksin."

    edit: entry debe'ye girmiş. teşekkürler arkadaşlar. ilgilenirseniz, japonya'da da japonic isimli fetöcü faruk akbaba var. bu sinsi fetöcüleri bir bir ifşa edip gerçekleri göstermenin önemli olduğunu düşünüyorum. bunlar dün de takiyyeciydi bu gün de takiyyeci. belli maskelerin arkasına saklanıp örgüt emirlerini uyguluyorlardı. bugün de muhalif, dinsiz, ateist, seküler gibi maskelerin arkasına saklanıp aynı boku yiyorlar.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap