146 entry daha
  • 110 yıllık tarihinde messi’den önce sadece 1 şampiyonlar ligi bulunan, bırak real madrid’i avrupa’nın en büyük ilk 10 takımı arasına doğru düzgün girememiş bir takımın, messi’nin yaşlanmasıyla genetiğine döndüğü senelere hoş geldiniz.

    edit: bu arada psg’yi hakem katliamıyla 6-1 ile eledikleri maçın ahı var. suarez’e 2 yalan penaltı, cavani’ye verilmeyen penaltı, ah uefalona çok ah aldın. o maçın gerçek skoru 4-2 olmalıydı. hele z kuşağı bilmez bunların 2009’da kupayı aldıkları sene bir chelsea maçı var ki, youtube’da shameless adı altında özetleri var, 3 penaltısı verilmedi chelsea’nin. o maçın kel hakemi senesinde emekli edildi. bunlara acıyan bunlar gibi olsun. 8arcelona seni...

    debedit: bir çok hak veren mesaj aldım. herkesin bildiği ama dillendirmediği bir şeymiş uefalona olayı...chelsea skandalının ardından avrupa’dan emekli edilen hakem tom henning øvrebø... hani ofsayt gol atarsın, yanlış bir penaltı ile öne geçersin, bunlar hakem hatasıdır ama özellikle 2009’da chelsea barcelona arasında oynanan facia maçı hatırlayanlar ile aynı fikirdeyiz. uefa tarihinin en karanlık maçı. platini döneminde at koşturan barcelona, sonrasında yavaş yavaş piyasadan silindi. ya şampiyonlar ligi çeyrek finalinde van persie düdüğü duymadı topa vurdu diye ikinci sarıdan kırmızı ile atıldı nou campta. turun kaderi değişti elendiler. kural mı kural, ama barcelona lehine hariç kime uygulanmış bugüne kadar, hem de çeyrek finalde. çok ah aldınız umarım yok olup gidersiniz.
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap